✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren Groningen

Uw woning isoleren in de stad of provincie Groningen? Bij RegioIsolatie Groningen bent u aan het juiste adres. Wij isoleren met de beste materialen voor de scherpste prijs. Weet u nog niet precies welke soort isolatie het beste bij uw woning past? Geen probleem, onze adviseur vertelt u vrijblijvend wat mogelijk is. Ook vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van aardbevingssubsidie voor uw woning.

Liever gelijk onze offerte ontvangen? Klik op de knop voor een offerte op maat.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Isoleren in Groningen: de voordelen van isolatie

Isoleren is financieel gezien een erg interessant. De installatie is relatief voordelig vergeleken met andere duurzame maatregelen terwijl de besparing vaak enorm is. Meestal verdient u isolatie al binnen 8 jaar terug, en in sommige gevallen zelfs nog sneller. Bovendien wordt uw huis per direct meer geld waard door een hoger energielabel en is het een stuk prettiger wonen.

In sommige gevallen zijn er ook nog extra voordelen. Zo voorkomt vloerisolatie koude voeten, voorkomt spouwmuurisolatie tocht in uw woning en wanneer u uw dak isoleert kunt u de zolder gebruiken als extra leefruimte! En niet te vergeten: u draagt ook bij aan een schoner milieu.

Voordelig isoleren met aardbevingssubsidie

Woont u in het aardbevingsgebied? Dan kunt u mogelijk gebruikmaken van de zogenaamde ‘aardbevingssubsidie’ om uw woning te verduurzamen. Hierdoor wordt isoleren veel goedkoper en een nog slimmere investering. De subsidie wordt geldig wanneer u last heeft van aardbevingen (en dit kan aantonen) en het subsidiebedrag kan oplopen tot €4000 euro. Op dit moment (januari 2020) zit er nog 20 miljoen in de subsidiepot en kunt u subsidie aanvragen tot Maart 2022. Voor meer info over deze speciale subsidie klik hier.

Welke isolatiemaatregelen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten isolatie met elk zijn eigen voor en nadelen. Onze adviseurs weten precies welke maatregel bij uw woning past en waar u het meest mee geholpen bent. Benieuwd naar de maatregelen? Bekijk via onderstaande links de verschillende maatregelen en kijk welke bij uw woonwensen past.
Spouwmuurisolatie
Gevelisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie

Meer weten over isolatie? Ontvang vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of weet u al wat u wilt maar wilt u graag onze offerte ontvangen? Ook daar helpen wij u graag mee. In beide gevallen nemen wij binnen 24 uur contact met u op om u te helpen. Let op! Om een offerte te maken hebben wij specifieke informatie nodig van uw woning, zoals de exacte grootte van het te isoleren oppervlak. Heeft u deze gegevens niet zelf bij de hand? Dan sturen wij vrijblijvend een adviseur langs om alles voor u op te meten.

Offerte aanvragen Advies aanvragen

Waarom isoleren bij RegioIsolatie Groningen?

✔Vrijblijvend isolatieadvies/offerte op maat
✔De beste kwaliteit voor de beste prijs
✔Volledig gecertificeerd (Insula certificaat)
✔40 jaar ervaring met isolatie

Daarnaast profiteert u bij ons nog van vele andere voordelen. Zo werken wij enkel met Nederlandstalig personeel en kunt u bij ons ook gebruik maken van burenkorting als uw buren ook besluiten bij ons te isoleren.

Isolatie advies Groningen

Vrijblijvend isolatie advies ontvangen van onze Groningse adviseur? Vul het formulier in

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.