✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren Friesland

Wilt u uw woning isoleren in de provincie Friesland? Dan kunt u het best bij RegioIsolatie terecht. Wij isoleren met de beste materialen voor de scherpste prijzen en staat bekend om onze hoge service.

Geïnteresseerd? Lees meer of vraag gelijk een vrijblijvend adviesgesprek aan via het formulier aan de rechterkant.

De voordelen van isolatie in Friesland

Friesland is een laaggelegen provincie. Woningen in Friesland vertonen daardoor relatief vaak vochtproblemen. Door een hoge grondwaterstand, kwelwater of opbollingswerking kan de bodem van de kruipruimte vochtig of zelfs nat zijn. Dit betekend dat in huis de luchtvochtigheid hoog is, deels afhankelijk van hoe het huis verder is geïsoleerd.

Als u duurzaam en veilig wilt wonen terwijl er op uw energierekening bespaart wordt is isoleren de juiste oplossing. Door uw huis te isoleren vult het zich met droge lucht. Deze is sneller opgewarmd dus hoeft de cv-ketel minder hard te werken en dit is beter voor uw gezondheid.

Welke isolatiemaatregelen zijn er?

Er zijn verschillende voor- en nadelen voor alle soorten van isolatie. Welke maatregel er precies bij uw huis past kan onze adviseur u duidelijk maken. Benieuwd naar de verschillende maatregelen? Klik op de onderstaande links om te kijken welke maatregel het beste bij uw woning past.

Spouwmuurisolatie
Gevelisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie

Meer informatie over isolatie? Vrijblijvend advies in Friesland.

Wilt u meer informatie over het isoleren van uw woning of wilt u graag een offerte ontvangen? Wij helpen u daar graag mee. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op om u te helpen met beide gevallen. Let op! Wij hebben specifieke informatie nodig van uw woning om een offerte te maken. Bijvoorbeeld de exacte oppervlakte die geïsoleerd moet worden. Als u de gegevens niet bij de hand heeft, sturen wij vrijblijvend een adviseur langs voor het opmeten. Deze adviseur spreekt overigens zowel vloeiend fries als ABN.

Advies aanvragen

Waarom isoleren bij RegioIsolatie Groningen?

✔ Uw regionale adviseur in Friesland
✔ Insula gecertificeerd
✔ 40 jaar ervaring in isolatie
✔ De beste service voor de beste prijs
✔ Vrijblijvend isolatieadvies/offerte op maat.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.