✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren? Lees eerst ervaringen van anderen!

Sinds kort kunt u op Ervaringen met energie lezen hoe tevreden andere mensen zijn die energiebesparende maatregelen hebben uitgevoerd. Hierdoor heeft u een goed inzicht wat er mogelijk is op het gebied van energie en duurzaamheid. Daarnaast weet u wat de effecten zijn van diverse maatregelen voor verschillende problemen.

Vloerisolatie

Ervaringen met energie is een initiatief van Milieu Centraal en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het doel is om mensen om simpele wijze te kunnen doen inzien wat een bepaalde energiemaatregel voor hen kan betekenen.

Ervaringen met energie voor overzicht

Op de website kunt u uw specifieke situatie aangeven. Zo kunt u een energiemaatregel aanklikken, uw type woning kiezen en de bouwperiode aangeven. Meteen overzichtelijk wat een maatregel voor u kan betekenen!

Nieuwsgierig geworden naar wat isolatie in uw situatie kan betekenen? Door een vrijblijvend adviesgesprek bij RegioIsolatie aan te vragen, krijgt u inzicht in de mogelijkheden van isolatie, de voordelen en de investering.

Advies aanvragen

Ervaring met RegioIsolatie

Bent u benieuwd wat de ervaringen van onze klanten zijn?

Bekijken hoe RegioIsolatie beoordeeld wordt

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.