Huis isoleren

 

Overweegt u uw huis te laten isoleren? RegioIsolatie is een onafhankelijke isolatie expert met meer dan 40 jaar ervaring met woningisolatie. Wij zijn volledig gecertificeerd en onze adviseurs werken productonafhankelijk. Dit betekent dat wij u altijd een advies geven dat écht past bij uw huis en uw wensen. Meer lezen over één van deze isolatiemethodes? Klik op de maatregel voor meer informatie of bekijk ons filmpje.

Isoleren tijdens de Corona uitbraak: wij volgen momenteel een COVID19 veilige werkwijze om ons werk op een veilige manier voort te zetten.

De juiste isolatiemaatregel kiezen voor uw huis

 

Wilt u isoleren echter weet u niet welke maatregel in uw huis voor de grootste besparing kan zorgen? En wilt u dit weten zonder enkele uren zelf op internet onderzoek te doen? Geen probleem, wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Wij vertellen u over de verschillende maatregelen die mogelijk zijn, wat de voordelen hiervan zijn en komen direct met een passende offerte. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent.

Waarom uw huis isoleren?

 

Het isoleren van uw huis levert een directe energiebesparing op en verdient zich snel terug. Met een enkele maatregel is al een ruime jaarlijkse besparing op de energierekening te behalen. Zo levert spouwmuurisolatie bij een tussenwoning al een besparing op van gemiddeld € 550 per jaar. En dat bedrag (berekend door milieucentraal) is nog op basis van de oude energie/gasprijzen. Geld besparen is echter slechts één van de voordelen van woningisolatie. Isoleren betekent ook:

  • Een hoger wooncomfort

  • Een hogere woningwaarde en beter energielabel

  • Milieuvriendelijker wonen

  • Bescherming tegen vocht van buiten

Kan mijn huis geïsoleerd worden?

 

Dat hangt af van het type isolatie dat u wilt laten plaatsen en de bouwstructuur van uw huis. Met andere woorden: elke situatie is anders. Als u 100% zeker wilt zijn dat de maatregel mogelijk is raden wij dan ook aan om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Over het algemeen geldt dat de te isoleren ruimte toegankelijk moet zijn en er geen sprake van lekkage moet zijn (tenzij u kiest voor kruipruimte isolatie, dit helpt juist tegen vochtproblemen). Voor de specifieke eisen per maatregel kunt u meer informatie lezen op de bijbehorende pagina’s op onze website.

Hoe lang duurt het om een huis te isoleren?

Dat valt verrassend mee. Tenzij u meerdere maatregelen neemt kan uw huis al binnen één dag geïsoleerd worden. Doordat wij bovendien de woning altijd netjes achterlaten weet u zeker dat u zo min mogelijk overlast heeft tijdens het plaatsen van de isolatie.

Uw expert voor woningisolatie

 

Bij RegioIsolatie zijn we écht expert op het gebied van woningisolatie. Onze adviseurs weten alles van de verschillende maatregelen en denken altijd mee voor de meest optimale oplossing.

Benieuwd wat ons als bedrijf uniek maakt ten opzichte van onze concurrentie? Lees dan de pagina waarom regioisolatie voor meer informatie of neem contact op.

RegioIsolatie: onafhankelijk isolatie expert

Bij RegioIsolatie zijn we productonafhankelijk. Dit betekend dat we niet afhankelijk zijn van een specifieke leverancier van materialen voor isolatie. Hierdoor adviseren wij altijd het materiaal wat het beste past bij uw huis. Dit kan enorm schelen in de kosten en/of de kwaliteit van de uiteindelijke isolatie.

Vrijblijvend isolatie advies ontvangen

 

Bent u benieuwd wat isolatie in uw huis oplevert? En welke isolatiemaatregel het best past? Onze regionale isolatieadviseur kan u daar alles over vertellen. In het gesprek bij u thuis legt de adviseur u alles uit en kan hij u een vrijblijvende offerte presenteren. Liever telefonisch advies of een korte vraag? Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend isolatieadvies aanvragen

Futura Light is een geliefd lettertype geïnspireerd door elementen van het Bauhaus design. Ideaal voor koppen, banners, logo's en meer.