Isolatiebedrijf Zuid-Holland

Bent u in de provincie Zuid-Holland op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf? Dan is Regio Isolatie de beste keuze. Wij zijn namelijk al jaren dé isolatiespecialist van Zuid-Holland en hebben daardoor veel ervaring met het aanbrengen van vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Onze experts brengen dit altijd op vakkundige wijze aan. Hierdoor kunt u tijdens de koude wintermaanden flink besparen op uw energierekening. Iets dat anno 2022 goed van pas komt aangezien de gasprijzen fors zijn gestegen. Het isoleren van uw woning is dan ook de beste manier om zowel het milieu als uw portemonnee te ontzien. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan en maak kennis met de experts op het gebied van isolatie in Zuid-Holland! 

Isolatiebedrijf Zuid-Holland

Het belang van goede isolatie

Energie armoede is inmiddels een probleem dat steeds vaker voorkomt in Nederland. Hierbij gaat het om huishoudens die tijdens de koude wintermaanden de kachel niet gebruiken uit angst dat zij de energierekening niet kunnen betalen. Toch heeft niet iedereen in Nederland te maken met energie armoede. Vrijwel bij de meeste huishoudens doen de stijgende gasprijzen pijn in de portemonnee. Om de energierekening aanzienlijk te verminderen is het noodzakelijk om uw woning beter te isoleren. Hiermee blijft de warme lucht in huis langer hangen en hoeft u minder vaak de kachel aan te zetten. Dankzij de isolerende maatregelen is het mogelijk om enkele honderden euro’s te besparen op uw energierekening. Iets waar veel huishoudens momenteel om staan te springen.

Spouwmuurisolatie in Zuid-Holland

Eén van de belangrijkste vormen van isolatie is spouwmuurisolatie. Bij deze isolerende maatregel spuiten onze isolatiespecialisten isolatiemateriaal in de spouw. Dit is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Woont u in een huis die ouder is dan 1920? Dan is de spouw meestal niet geïsoleerd en ontsnapt er veel warme lucht via de muren naar buiten. Om te voorkomen dat u voor niets blijft stoken is spouwmuurisolatie een uitstekende oplossing. Met deze isolerende maatregel bespaart u tot wel €650 per jaar. In Zuid-Holland heeft Regio Isolatie al vele spouwmuren mogen isoleren, waardoor wij de perfecte partner zijn voor deze klus.

woning isoleren
Isolatiebedrijf Zuid-Holland

Dakisolatie in Zuid-Holland

Beschikt uw woning niet over dakisolatie? Dan is het belangrijk om te weten dat er veel warme lucht in huis verloren gaat. Het is inmiddels bij veel huishoudens bekend dat de warme lucht altijd naar boven trekt om vervolgens via het dak uw woning te verlaten. Niet voor niets is dakisolatie de meest energiebesparende vorm van isolatie. Zeker wanneer u uw zolder als leegruimte wilt gaan gebruiken mag dakisolatie niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten dakisolatie die ieders geheel afhankelijk zijn van uw woonsituatie. Onze isolatiespecialisten uit Zuid-Holland komen graag bij u langs om te beoordelen of u bijvoorbeeld moet kiezen voor dakisolatie aan de binnenzijde of de buitenzijde. Op die manier voorkomt u een warmteverlies van ongeveer 30%.

Vloerisolatie in Zuid-Holland

Door te kiezen voor vloerisolatie voorkomt u eenvoudig dat u constant last heeft van koude voeten. De meeste huishoudens in Zuid-Holland weten dit niet, maar uw koude voeten worden veroorzaakt door de koude lucht vanuit de kruipruimte die door de vloer trekt. Hierdoor voelt de vloer ijskoud aan. Om dit te voorkomen kunt u vloerisolatie laten aanbrengen door Regio Isolatie. Hierbij worden er isolerende platen aangebracht aan de onderkant van uw vloer om het wooncomfort aanzienlijk te verbeteren. Daarnaast bespaart u hiermee ongeveer €200 per jaar aan gas wat nog eens mooi meegenomen is. Houd er rekening mee dat bij vloerisolatie uw kruipruimte toegankelijk moet zijn en minstens 40 centimeter hoog is.

vloerisolatie

Ontvang subsidie voor isolatie in Zuid-Holland

Wilt u uw woning laten isoleren door een isolatiebedrijf uit Zuid-Holland, maar beschikt u niet over voldoende middelen? Dan adviseert Regio Isolatie u graag over alle mogelijkheden voor de subsidies voor isoleren. Sinds enkele jaren probeert de Nederlandse overheid namelijk het groener leven te stimuleren met subsidies. Om hiervan gebruik te maken, moet u ten minste twee energiebesparende maatregelen in huis laten uitvoeren. Dit kan zowel vloerisolatie als spouwmuurisolatie zijn. Hiermee wordt het mogelijk om uw woning in Zuid-Holland te isoleren!

Regio Isolatie is uw isolatiebedrijf in Zuid-Holland

Wanneer u in Zuid-Holland woont en wilt gaan investeren in isolatie, dan is Regio Isolatie de beste keuze. Wij hebben namelijk jaren aan ervaring en kunnen naast vloerisolatie ook helpen met kruipruimte isolatie en gevelisolatie. Daarnaast adviseren onze isolatiespecialisten u graag over alle verschillende soorten isolatie. Op deze manier weet u zeker dat uw woning direct volledig en op een professionele manier wordt geïsoleerd. Plan gauw een vrijblijvend en gratis isolatie-adviesgesprek in en ontdek hoeveel u met isolatie kunt besparen op uw energierekening.