Isolatiebedrijf Zeeland

Woont u in de provincie Zeeland en wilt u binnenkort uw woning laten isoleren door een professioneel isolatiebedrijf? Het maakt niet uit of u nu spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie nodig heeft, want Regio Isolatie helpt u graag. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring wat ervoor zorgt dat onze specialisten in Zeeland op een professionele wijze de juiste isolatie aanbrengen aan uw woning. Hiermee bespaart u vooral in de winter flink op uw energierekening. Niet voor niets is isoleren inmiddels dé manier om uw gasverbruik aanzienlijk terug te dringen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Ontdek onze  expertise, kennis en goede service door een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

Isolatiebedrijf Zeeland

Waarom kiezen voor isolatie?

Vrijwel ieder Nederlands huishouden weet inmiddels dat de gasprijzen sinds het najaar van 2021 de pan uit rijzen. In een zeer korte tijd zijn de prijzen van gas meer dan verdubbeld. Helaas lijkt hier door het conflict tussen Oekraïne en Rusland niet snel een einde aan te komen. Wanneer u een slecht geïsoleerde woning heeft, dan komt dit extra hard aan. Door zo snel mogelijk te beginnen met isoleren voorkomt u dat u uiteindelijk de steeds hogere energierekening niet meer kunt betalen. Met het isoleren van uw woning bespaart u gemakkelijk op uw gasverbruik wat op de lange termijn voordelig is voor uw portemonnee.

Spouwmuurisolatie in Zeeland

Wilt u echt het verschil gaan maken met het isoleren van uw woning in Zeeland? Dan is het verstandig om te beginnen met spouwmuurisolatie. Bij deze isolerende maatregel wordt er isolatiemateriaal in de spouw gespoten, oftewel de ruimte tussen uw binnen- en buitenmuur. Het is belangrijk om te weten dat in een oud huis de spouw meestal niet geïsoleerd is. Hierdoor kan de warme lucht in uw woning gemakkelijk via de muren ontsnappen. Vandaag de dag is spouwmuurisolatie een goedkope maatregel waarmee u het meeste geld bespaart. Deze besparing kan oplopen tot €650 per jaar! Regio Isolatie heeft als isolatiebedrijf veel spouwmuren in Zeeland mogen isoleren, waardoor wij de perfecte partner zijn voor deze klus.

woning isoleren
vloerisolatie

Vloerisolatie in Zeeland

Wanneer u tijdens de koudere dagen van het jaar last heeft van koude voeten, dan is uw slecht geïsoleerde vloer hiervan de boosdoener. Doordat de vloer niet geïsoleerd is kan de koude lucht vanuit de kruipruimte gemakkelijk door uw laminaat, PVC of houten vloer trekken. Dit zorgt ervoor dat de vloer ijskoud aanvoelt. Zodra u kiest voor vloerisolatie dan verhoogt u direct het wooncomfort in uw woning. De koude lucht kan namelijk niet meer door de vloer trekken, waardoor het altijd aangenaam warm in uw woning voelt. Bovendien bespaart u met deze isolerende maatregel ook nog eens honderden euro’s per jaar. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Dakisolatie in Zeeland

Een andere energiebesparende maatregel is dakisolatie. Het is immers algemeen bekend dat de warme lucht in een woning via het dak ontsnapt. Door te investeren in dakisolatie voor uw woning in Zeeland blijft het altijd aangenaam warm in huis wat ideaal als voor iedereen die de zolder als leefruimte gebruikt. Toch zijn er tegenwoordig verschillende vormen van dakisolatie. Welke soort het meest geschikt is voor uw woning is volledig afhankelijk van uw woonsituatie. Onze specialisten uit Zeeland komen graag bij u langs om te bepalen of u bijvoorbeeld moet kiezen voor dakisolatie aan de binnenzijde of aan de buitenzijde. In beide gevallen voorkomt u dat u last krijgt van een warmteverlies van 30%.

Isolatiebedrijf Zeeland

Ontvang subsidie voor uw isolatie in Zeeland

Wist u dat er in Zeeland talloze mogelijkheden zijn om subsidie te krijgen voor het laten aanbrengen van isolatie? Neem snel contact met ons op, want wij vertellen u als isolatiebedrijf in Zeeland hier graag meer over. Wel is het belangrijk om van tevoren te weten dat u pas aanspraak kan maken op deze subsidies wanneer u twee energiemaatregelen combineert. Hierbij kunt u denken aan vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Dankzij deze subsidies stimuleert de overheid inwoners in Zeeland om milieubewuster te leven.

Regio Isolatie is hét isolatiebedrijf in Zeeland

Wanneer u in Zeeland woont en al langere tijd overweegt om uw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf dan is het zeker de moeite waard om Regio Isolatie in te schakelen. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met verschillende isolatieklussen, maar adviseren u ook graag over wat het beste is voor uw huis. Daarnaast vertellen wij u graag welke mogelijkheden voor subsidie er allemaal zijn. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan en wie weet geniet u binnenkort van een lagere energierekening!