Isolatiebedrijf Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland en overweegt u om uw woning te verduurzamen door een professioneel isolatiebedrijf? Dan is Regio Isolatie de beste keuze. Wij zijn namelijk al jaren dé isolatieadviseur van Noord-Holland en helpen u graag bij het besparen van gas. Sinds het najaar van 2021 zijn de gasprijzen in een sneltreinvaart gestegen. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om uw woning goed te isoleren. Door verschillende isolatiematerialen in uw huis aan te brengen, blijft de warme lucht uiteindelijk langer hangen. Dit zorgt ervoor dat u minder vaak de kachel hoeft te gebruiken en daardoor direct minder gas verbruikt. Onze isolatiespecialisten adviseren u graag hierover en helpen bij het aanbrengen van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan en maak kennis met de experts op het gebied van isolatie in Noord-Holland!

Isolatiebedrijf Noord-Holland

Waarom kiezen voor isolatie?

Door de snel stijgende gasprijzen is energie armoede inmiddels een groot probleem in Nederland. Dit betekent dat steeds vaker huishoudens hun kachel in de wintermaanden niet te durven te gebruiken vanwege de hoge energierekening. Om het toch warm te krijgen kiezen deze huishoudens ervoor om zich warmer te kleden. Ondanks de schrijnende gevallen, heeft niet iedereen in ons land last van energie armoede. Wel doet de toenemende energierekening bij vrijwel iedereen pijn in de portemonnee. Om deze energierekening lager te krijgen is het isoleren van uw woning een goede oplossing. Wanneer uw woning volledig geïsoleerd is, dan blijft de warmte langer hanger en gaat u uiteindelijk minder vaak de kachel gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u honderden euro’s bespaart op uw energierekening. Welk huishouden staat hier nou niet om te springen?

Spouwmuurisolatie in Noord-Holland

Het is algemeen bekend dat de meeste warmte verloren gaat via de muren. Om dit warmteverlies aanzienlijk terug te dringen, adviseren wij om te beginnen met spouwmuurisolatie. Bij deze isolerende maatregel wordt er isolatiemateriaal in de spouw van uw woning gespoten. De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de woning en is in oude huizen vaak niet geïsoleerd. Dit maakt het mogelijk dat de warme lucht via de muren kan ontsnappen. Met spouwmuurisolatie bespaart u tot wel €650 op uw energierekening. Bovendien is het belangrijk om te weten dat het isoleren van de spouw een kleine ingreep is waar u nauwelijks overlast van heeft.

woning isoleren
vloerisolatie

Vloerisolatie in Noord-Holland

Wist u dat uw koude voeten in huis veroorzaakt worden door een slecht geïsoleerde vloer? Wanneer de vloer niet is voorzien van isolatie, dan kan de koude lucht vanuit de kruipruimte gemakkelijk uw woning binnendringen. Dit zorgt er onder andere ook voor dat de vloer in de winter ijskoud aanvoelt. Om te voorkomen dat u iedere dag last heeft van koude voeten is vloerisolatie van Regio Isolatie een uitstekend idee. Hierbij brengen onze specialisten isolatiemateriaal aan op de onderkant van de vloer. De warme lucht blijft hierdoor langer hangen wat u ongeveer €200 per jaar aan gas bespaart. Bij vloerisolatie is het wel belangrijk om te onthouden dat dit alleen kan als uw kruipruimte toegankelijk en minstens 40 centimeter hoog is.

Dakisolatie in Noord-Holland

De meest energiebesparende maatregel voor uw woning is toch wel dakisolatie. Het is bij iedere huizenbezitter inmiddels wel bekend dat de meeste warme lucht in huis verloren gaat via het dak. Hiermee hebben de vogeltjes het altijd lekker warm, maar u heeft hier natuurlijk niets aan. Door te kiezen voor dakisolatie wordt dit warmteverlies eenvoudig voorkomen. Bij deze isolerende maatregel worden er isolerende platen aangebracht aan de binnenkant van uw dak. Natuurlijk is het bij Regio Isolatie ook mogelijk om de buitenkant volledig te isoleren. Het maakt hierbij niet uit of u een schuin dak of een plat dak heeft. Door te kiezen voor dakisolatie in Noord-Holland voorkomt u dat 30% van de warme lucht in huis verloren gaat. Dit levert u uiteindelijk een besparing van honderden euro’s op de energierekening.

Isolatiebedrijf Noord-Holland

Subsidie voor isolatie in Noord-Holland

Wilt u uw woning laten isoleren door een isolatiebedrijf uit Noord-Holland, maar beschikt u niet over voldoende middelen? Dan adviseert Regio Isolatie u graag over alle mogelijkheden voor de subsidies voor isoleren. Sinds enkele jaren probeert de Nederlandse overheid namelijk het verduurzamen van woningen te stimuleren. Dit doen zij door verschillende subsidies aan te bieden. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u ten minste twee energiebesparende maatregelen combineren. Enkele voorbeelden hiervan zijn vloerisolatie en dakisolatie. Dankzij deze subsidies is het mogelijk om uw woning in Noord-Holland binnenkort te isoleren.

Regio Isolatie is hét isolatiebedrijf van Noord-Holland

Wanneer u uw woning wilt laten isoleren, dan is Regio Isolatie de beste keuze op het gebied van isolatie in Noord-Holland. Wij hebben jaren aan ervaring en kunnen u naast vloerisolatie ook helpen met het isoleren van de kruipruimte of gevelisolatie. Daarnaast krijgt u bij ons altijd 10 jaar garantie op de uitgevoerde isolerende maatregelen. Op deze manier weet u zeker dat uw woning op een professionele manier is geïsoleerd. Plan nu vrijblijvend en gratis een isolatie-adviesgesprek in en ontdek welke manieren van isolatie geschikt zijn voor uw woning in Noord-Holland!