Isolatiebedrijf Noord-Brabant

Woont u in Noord-Brabant en bent u op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf? Dan helpt Regio Isolatie u graag. Het maakt niet uit of u nou spouwmuurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie wilt laten aanbrengen, want met iedere isolerende maatregel bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Dit komt anno 2022 zeker van pas nu de gasprijzen uit de pan rijzen. Met het isoleren van uw woning ontziet u niet alleen uw portemonnee, maar ook het milieu. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan en profiteer van onze kennis, service en expertise!

Isolatiebedrijf Noord-Brabant

Het belang van isolatie

In ons land hebben steeds meer huishoudens te maken met energie armoede. Dit betekent dat er huishoudens zijn die uit angst voor een hoge energierekening niet meer de kachel gebruiken. De voornaamste reden hiervan zijn de gasprijzen. Deze prijzen zijn sinds het najaar van 2021 bijna verdubbeld en dat voelt iedereen inmiddels in de portemonnee. Om een torenhoge energierekening te vermijden is het belangrijker dan ooit tevoren om te investeren in het isoleren van uw woning in Noord-Brabant. Hiermee blijft de warme lucht in huis langer hangen, waardoor u de kachel minder vaak gebruikt. Op de lange termijn bespaart u hiermee honderden euro’s op uw energierekening. Wie wil dat nou niet?

Spouwmuurisolatie in Noord-Brabant

Wanneer u aanzienlijk wilt besparen op uw energierekening, dan is het te adviseren om te beginnen met spouwmuurisolatie. Hierbij spuiten onze isolatiespecialisten namelijk isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Dit wordt gedaan door een kleine opening in de muur te maken om vervolgens het isolatiemateriaal aan te brengen. De ruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt hiermee volledig opgevuld. Dankzij het isolatiemateriaal kan de warme lucht in huis niet meer ontsnappen via de muren, waardoor het langer aangenaam warm blijft in huis. Met spouwmuurisolatie bespaart u hierdoor tot wel €650 per jaar op uw energierekening. Niet voor niets heeft Regio Isolatie al veel mensen in Noord-Brabant mogen verblijden met deze isolerende maatregel.

woning isoleren
Isolatiebedrijf Noord-Brabant

Dakisolatie in Noord-Brabant

Het is inmiddels algemeen bekend dat de warme lucht in huis naar boven trekt om vervolgens via het dak te verdwijnen. Om dit te voorkomen is dakisolatie voor uw woning in Noord-Brabant de beste oplossing. Hiermee wordt er isolatiemateriaal aangebracht aan de binnen- of buitenkant van uw dak. Het maakt hierbij niet uit of u een schuin dak, plat dak of een zolder heeft. Onze isolatiespecialisten kijken namelijk altijd samen met u naar de beste vorm van dakisolatie voor uw woning. Door te kiezen voor dakisolatie voorkomt u een warmteverlies van 30%. Hiermee staat deze isolerende maatregel al jaren bekend als één van de meest energiebesparende vorm van isoleren.

Vloerisolatie in Noord-Brabant

Heeft u in de koude wintermaanden altijd last van koude voeten in huis? Dan is uw slecht geïsoleerde vloer hiervan de boosdoener. Dit is mogelijk doordat de koude lucht vanuit uw kruipruimte gemakkelijk door een niet geïsoleerde vloer kan trekken. Hierdoor voelt de vloer altijd ijskoud aan. Wanneer u kiest voor vloerisolatie, dan voorzien onze isolatiespecialisten de onderkant van uw vloer van isolatiemateriaal. Hierdoor is het niet meer mogelijk dat de koude lucht door uw vloer trekt en verhoogt u direct het wooncomfort. Bij Regio Isolatie hebben wij de afgelopen jaren al veel huishoudens in Noord-Brabant mogen helpen bij het isoleren van de vloer. Hiermee besparen zij zo’n €200 per jaar op de energierekening. Wanneer kiest u voor vloerisolatie?

vloerisolatie

Ontvang subsidie voor isolatie in Noord-Brabant

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit tevoren om uw woning in Noord-Brabant goed te isoleren. Hiermee bespaart u zelf niet alleen enorm op uw energierekening, maar ontlast u ook het milieu. Toch weten wij bij Regio Isolatie inmiddels dat het isoleren van een woning voor vrijwel de meeste huishoudens een enorme investering is. Dit is niet zo vreemd aangezien zonnepanelen, isolatiematerialen en een warmtepomp prijzig zijn. Om het verduurzamen te stimuleren heeft de Nederlandse overheid meerdere subsidies in het leven geroepen. Hierop kunt u aanspraak maken voor het isoleren van uw woning in Noord-Brabant als u ten minste twee isolerende maatregelingen laat uitvoeren. Onze isolatiespecialisten vertellen u hier graag meer over in een adviesgesprek.

Regio Isolatie is uw isolatiebedrijf van Noord-Brabant

Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw woning? Dan is Regio Isolatie de beste keuze op het gebied van isolatie in Noord-Brabant. Wij hebben namelijk al jaren ervaring met het aanbrengen van spouwmuur-, dak- en vloerisolatie in woningen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere isolerende maatregelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kruipruimte isolatie of gevelisolatie. Door onze vakkundigheid weet u zeker dat uw woning altijd op een professionele manier wordt geïsoleerd. Plan nu vrijblijvend een gratis adviesgesprek en ontdek hoeveel u met isolatie kunt besparen op uw energierekening!