Isolatiebedrijf Limburg

Bent u in de provincie Limburg op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf om uw woning te laten isoleren? Dan zit u bij Regio Isolatie zeker weten goed. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring met het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Onze specialisten in Limburg komen dan ook graag één van deze isolerende maatregelen op een professionele wijze aanbrengen aan uw woning. Hierdoor hoeft u minder vaak de kachel te gebruiken wat ervoor zorgt dat uw energierekening aanzienlijk lager wordt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in en maak kennis met onze expertise en goede service!

Isolatiebedrijf Limburg

Het belang van isolatie

Het is inmiddels algemeen bekend dat sinds het najaar van 2021 de gasprijzen de pan uit rijzen. In een zeer korte tijd zijn deze prijzen meer dan verdubbeld, waardoor steeds meer huishoudens in ons land de energierekening niet meer kunnen betalen. Niet voor niets is energiearmoede tegenwoordig een bekend begrip. Met het conflict tussen Oekraïne en Rusland dreigen de gasprijzen zelfs nog hoger te worden, waardoor het verstandig is om uw slecht geïsoleerde woning zo snel mogelijk te laten isoleren. Hiermee bespaart u op uw gasverbruik en zorgt u ervoor dat uw energierekening lager wordt. Door uw woning te isoleren bespaart u gas wat op de lange termijn ontzettend voordelig is voor uw portemonnee. Zeker in de huidige tijd van hoge energieprijzen.

Spouwmuurisolatie in Limburg

Wilt u zo snel mogelijk uw gasverbruik terugdringen? Dan kunt u ervoor kiezen om te beginnen met spouwmuurisolatie voor uw woning in Limburg. Dit is namelijk één van de meest effectieve manieren om flink op uw energierekening te besparen. Bij spouwmuurisolatie wordt er namelijk isolatiemateriaal in de spouw gespoten. De spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze tussenruimte te isoleren voorkomt u gemakkelijk dat de warme lucht in huis via de muren kan ontsnappen. Met spouwmuurisolatie kiest u voor een goedkope maatregel waarmee u uiteindelijk het meeste geld bespaart. Deze besparing kan oplopen tot €650 per jaar. Wie wil dat nou niet?

woning isoleren
vloerisolatie

Vloerisolatie in Limburg

Een andere energiebesparende maatregel is vloerisolatie. Hierbij leggen onze specialisten in Limburg isolatiemateriaal aan de onderkant van uw vloer, waardoor de koude lucht vanuit de kruipruimte niet meer naar binnen kan trekken. Dit zorgt ervoor dat uw woning in de zomer koeler is en in de winter warmer. Hiermee verhoogt u direct het wooncomfort en zijn koude voeten tijdens de koudere dagen van het jaar volkomen verleden tijd. Door te kiezen voor vloerisolatie bespaart u gemiddeld zo’n €200 per jaar op uw energierekening. Toch is het belangrijk om te weten dat deze isolerende maatregel alleen kan indien uw kruipruimte toegankelijk en minstens 40 centimeter hoog is.

Dakisolatie in Limburg

Wanneer u echt het verschil wilt gaan maken op het gebied van gasverbruik, dan kunt u het beste dakisolatie laten aanbrengen. Het is immers algemeen bekend dat de warme lucht in huis naar boven trekt. Dit is hartstikke leuk voor de vogels, maar u heeft hier helemaal niets aan. Met dakisolatie voorkomt u dat de opgestegen warme lucht in huis via het dak kan verdwijnen. Hierdoor blijft het langer aangenaam warm in uw woning en hoeft u minder vaak de kachel te gebruiken. Toch is het belangrijk om te weten dat er tegenwoordig verschillende vormen van dakisolatie zijn. Wanneer u wilt weten welke vorm het meest geschikt is voor uw woonsituatie, dan adviseren de specialisten van Regio Isolatie u graag. Op die manier voorkomen wij dat u te maken krijgt met een warmteverlies van 30%.

Isolatiebedrijf Limburg

Ontvang subsidie voor isolatie in Limburg

Vandaag de dag wordt het verduurzamen van een woning door veel Nederlanders gezien als een flinke investering. Dit is niet zo vreemd aangezien zonnepanelen, isolatiematerialen en een warmtepomp prijzig zijn. Hierdoor is het volkomen te begrijpen dat u wellicht niet over voldoende financiële middelen beschikt om het verduurzamen te bekostigen. Om het milieuvriendelijker maken van woningen aantrekkelijker te maken heeft de Nederlandse overheid meerdere subsidies in het leven geroepen. Het is mogelijk om hierop aanspraak te maken wanneer u ten minste twee isolerende maatregelen laat uitvoeren. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan vloerisolatie of dakisolatie. Met de subsidies voor isoleren is het dus mogelijk om uw woning in Limburg te verduurzamen!

Regio Isolatie is uw isolatiebedrijf in Limburg

Overweegt u om binnenkort uw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf in Limburg? Dan is Regio Isolatie de beste keuze. Wij hebben namelijk al jarenlange ervaring en kunnen u daardoor passend advies geven voor uw woonsituatie. Daarnaast vertellen wij u ook graag welke mogelijkheden voor subsidie er allemaal in uw provincie zijn. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan een ontdek hoeveel u binnenkort kunt besparen op uw energierekening.