Isolatiebedrijf Groningen

Woont u in Groningen en bent u op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf? Regio Isolatie is dé isolatieadviseur in de provincie en stad Groningen. Besparen op gas is vandaag de dag belangrijker dan ooit, en uw woning isoleren is de beste manier om uw energierekening te verlagen en het milieu te ontzien. Onze experts adviseren u graag over en helpen u bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en meer. Plan gauw vrijblijvend een adviesgesprek in en maak kennis met de grootste experts op het gebied van isolatie in Groningen.

Isolatiebedrijf Groningen

Waarom kiezen voor isolatie?

Het grootste voordeel van het isoleren van uw woning in Groningen is de energie die u erdoor bespaart. Anno 2021 liggen de gasprijzen op een torenhoog niveau, en dat voelt iedereen in zijn of haar portemonnee. Door uw woning te isoleren door een isolatiebedrijf kunt u honderden euro’s per jaar besparen op uw energierekening. En hierdoor draagt u ook nog eens bij aan een gezonder milieu.

Spouwmuurisolatie in Groningen

In Groningen hebben wij al vele huizen geïsoleerd met spouwmuurisolatie. Hierbij spuiten we isolatiemateriaal in de spouw, de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur. In de meeste oudere huizen is deze niet geïsoleerd, waardoor er veel warmte kan ontsnappen door de muren. U kunt tot wel 650 euro per jaar besparen op uw energierekening door uw spouw te laten isoleren door een isolatiebedrijf. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep waar u weinig overlast van heeft.

woning isoleren
vloerisolatie

Vloerisolatie in Groningen

Wilt u af van koude voeten en warmteverlies via de vloer? Regio Isolatie is de perfecte partij voor vloerisolatie in Groningen. Wij zorgen ervoor dat uw woning koeler wordt in de zomer en warmer in de winter. U verhoogt er uw wooncomfort mee en bovendien bespaart u gemiddeld zo’n 200 euro per jaar aan gas. Voor het isoleren van uw vloer is het doorgaans nodig dat uw kruipruimte toegankelijk is en dat deze tenminste 40 centimeter hoog is.

Dakisolatie in Groningen

In Groningen op zoek naar een isolatiebedrijf voor dakisolatie? Een goede keus, want het isoleren van uw dak is misschien wel de meest energiebesparende vorm van isolatie. Bij Regio Isolatie kunt u terecht voor het isoleren van een schuin dak, plat dak of zolder. Welke vorm van dakisolatie de beste keus is, hangt er onder andere vanaf of u uw zolder gebruikt als leefruimte. Onze adviseurs kijken hier graag samen met u naar. Door te kiezen voor dakisolatie kunt u een warmteverlies voorkomen van wel 30%, wat u een besparing van honderden euro’s per jaar oplevert.

Isolatiebedrijf Groningen

Subsidie voor isolatie in Groningen

Als isolatiebedrijf in Groningen adviseren wij u graag over alle mogelijkheden die er zijn met betrekking tot subsidies voor isolatie. De Nederlandse overheid probeert huishoudens te stimuleren om isolatie aan te brengen en biedt daar verschillende soorten subsidies voor aan. Hiervoor moet u minstens twee energiebesparende maatregelen combineren, zoals spouwmuurisolatie en dakisolatie. Dankzij deze subsidies loont het nog meer om uw woning in Groningen te isoleren.

Regio Isolatie is hét isolatiebedrijf van Groningen

Bent u geïnteresseerd in het isoleren van uw woning? Regio Isolatie is de beste keuze op het gebied van isolatie in Groningen. Naast spouwmuur-, dak- en vloerisolatie kunnen wij u ook helpen met kruipruimte-isolatie of gevelisolatie. Plan nu vrijblijvend een gratis isolatie-adviesgesprek aan en ontdek hoeveel u met isolatie kunt besparen op uw energierekening.