Isolatiebedrijf Gelderland

Bent u in de provincie Gelderland op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf? Of u nu spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie nodig hebt, Regio Isolatie helpt u graag. Onze experts in Gelderland brengen op professionele wijze de juiste isolatie aan in uw woning, zodat u ’s winters flink bespaart op uw energierekening. Uw woning isoleren is namelijk dé manier om op gas te besparen en daardoor zowel het milieu als uw portemonnee te ontzien. Maak gauw een afspraak voor een gratis adviesgesprek en profiteer van onze kennis, expertise en goede service.

Isolatiebedrijf Gelderland

Het belang van isolatie

Het isoleren van uw woning is anno 2022 belangrijker dan ooit. De gasprijzen zitten momenteel op een erg hoog niveau en dit lijkt niet gauw te gaan veranderen. Heeft u een slecht geïsoleerde woning, dan komt dit extra hard aan. Gauw aan de slag met isoleren dus, want isolatie aanbrengen is de meest effectieve manier om op gas te besparen. En naast de besparingen die het u oplevert op uw energierekening, is het ook nog eens beter voor het milieu. 

Spouwmuurisolatie in Gelderland

Eén van de meest essentiële vormen van isolatie is spouwmuurisolatie. Hierbij spuiten wij isolatiemateriaal in de spouw, oftewel de ruimte tussen uw binnenmuur en buitenmuur. Woont u in een oud huis, dan is uw spouw meestal niet geïsoleerd en ontsnapt er veel warmte door uw muren heen naar buiten. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is relatief goedkoop, maar u bespaart er wel veel geld mee. Dit kan oplopen tot wel 650 euro per jaar! In Gelderland heeft Regio Isolatie al vele spouwmuren geïsoleerd, waardoor wij de perfecte partner zijn voor deze klus. 

woning isoleren
Isolatiebedrijf Gelderland

Dakisolatie in Gelderland

In woningen zonder dakisolatie ontsnapt er veel warmte via het dak. Niet voor niets is dakisolatie misschien wel de meest energiebesparende vorm van isolatie die er is. Dit is zeker het geval als u een verwarmde zolder heeft die u als leefruimte gebruikt. Er zijn verschillende vormen van dakisolatie; welke soort voor u het meest geschikt is hangt af van uw woonsituatie. Onze adviseurs uit Gelderland beoordelen graag samen met u of u bijvoorbeeld moet kiezen voor dakisolatie aan de binnenzijde of aan de buitenzijde. Zo helpen wij u een warmteverlies van wel 30% te voorkomen. 

Vloerisolatie in Gelderland

Wilt u uw vloer laten isoleren? In Regio Isolatie vindt u een isolatiebedrijf met buitengewoon veel expertise op het gebied van vloerisolatie. Wij zorgen ervoor dat er minder warmteverlies optreedt via uw vloer. Bijkomend voordeel: u heeft ‘s winters nooit meer last van koude voeten. Zo verhoogt u uw wooncomfort en bespaart u ook nog eens honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Dat is mooi meegenomen! Let wel op: wij kunnen uw vloer alleen isoleren als u een kruipruimte heeft die toegankelijk en ten minste 40 centimeter hoog is. 

vloerisolatie

Ontvang subsidie voor uw isolatie in Gelderland

Wist u dat er in Gelderland talloze mogelijkheden zijn om subsidie te krijgen voor het laten aanbrengen van isolatie? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Als u minstens twee energiebesparende maatregelen combineert kunt u aanspraak maken op deze subsidies. Deze maatregelen kunnen bijvoorbeeld twee verschillende typen woningisolatie zijn. Op deze manier probeert de overheid huishoudens te stimuleren om milieubewuster te leven.  

Regio Isolatie is uw isolatiebedrijf in Gelderland

Woont u in Gelderland en heeft u besloten om te gaan investeren in isolatie, schakel dan Regio Isolatie in. Wij adviseren u graag over alle verschillende soorten isolatie en komen ook graag langs om het bij u aan te brengen. Bovendien vertellen we u alles over alle mogelijke subsidies. Plan gauw een vrijblijvend en gratis isolatie-adviesgesprek in en ontdek hoeveel u met isolatie kunt besparen op uw energierekening.