Isolatiebedrijf Friesland

Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf om uw woning binnenkort te verduurzamen? Dan is Regio Isolatie de beste keuze. Wij zijn namelijk dé isolatieadviseur in de provincie Friesland en helpen u graag bij het besparen van gas. Iets dat tegenwoordig nog belangrijker is geworden dankzij de sterk toenemende gasprijzen. Het isoleren van uw woning is dan ook de beste manier om uw energierekening te verlagen en het milieu te ontzien. Onze isolatiespecialisten adviseren u graag hierover en helpen u bij het aanbrengen van onder andere vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Maak snel vrijblijvend een adviesgesprek en maak kennis met de grootste experts op het gebied van isolatie in Friesland! 

Isolatiebedrijf Friesland

Waarom kiezen voor isolatie?

Steeds meer Friezen kiezen ervoor om hun woning te isoleren. De voornaamste reden hiervoor is dat het isoleren van uw huis in Friesland aanzienlijk veel energie bespaart. Iets dat zeker in 2021 van pas komt door de torenhoge gasprijzen. Doordat de gasprijzen blijven stijgen, is de energierekening voor veel mensen inmiddels een aanslag op de portemonnee. Door uw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf uit Friesland kunt u direct honderden euro’s per jaar besparenWelke huizenbezitter wil dit nou niet? 

Spouwmuurisolatie in Friesland

Wanneer u wilt beginnen met het isoleren van uw woning in Friesland, dan is het verstandig om allereerst te kiezen voor spouwmuurisolatie. Hierbij spuiten onze isolatiespecialisten het isolatiemateriaal in de spouw van uw huis. Dit is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van de woning. In vrijwel alle oude huizen is deze niet geïsoleerd, waardoor de warme lucht gemakkelijk via de muren kan ontsnappen. Door te investeren in spouwmuurisolatie kunt u tot wel €650 per jaar besparen op uw energierekening. Het laten isoleren van de spouw door een isolatiebedrijf uit Friesland is een kleine ingreep waar u weinig overlast van heeft. 

woning isoleren
vloerisolatie

Vloerisolatie in Friesland

Heeft u regelmatig last van koude voeten? Dan is uw slecht geïsoleerde vloer hiervan de boosdoener. Bij Regio Isolatie hebben wij al jaren ervaring met het aanbrengen van vloerisolatie in Friesland. Hierbij leggen wij isolatiemateriaal aan de onderkant van uw vloer, waardoor de koude lucht uit de kruipruimte niet meer naar binnen kan trekken. Daarnaast zorgt vloerisolatie ervoor dat uw woning in de zomer koeler is en in de winter warmer. Hiermee verhoogt het wooncomfort en bespaart u bovendien gemiddeld zo’n €200 per jaar aan gas. Bij vloerisolatie is het belangrijk om te onthouden dat uw kruipruimte toegankelijk en minstens 40 centimeter hoog moet zijn.  

Dakisolatie in Friesland

Het isoleren van uw dak is misschien wel de meest energiebesparende vorm van isolatie. Hiermee is het mogelijk om zowel de binnen- als de buitenkant van uw dak volledig te isoleren. Dit zorgt ervoor dat de warme lucht niet meer weg kan trekken. Wanneer u in Friesland op zoek bent naar een isolatiebedrijf voor dakisolatie, dan is Regio Isolatie een uitstekende keuze. Bij ons kunt u namelijk terecht voor het isoleren van een schuin dak, plat dak of zolder. Welke vorm van dakisolatie het beste is voor uw woning, hangt af van een aantal factoren. Zo kijken onze isolatiespecialisten bijvoorbeeld of u uw zolder gebruikt als leefruimte. Door te kiezen voor dakisolatie kunt u een warmteverlies van zo’n 30% voorkomen. Dit levert een besparing van honderden euro’s per jaar op.  

Isolatiebedrijf Friesland

Subsidie voor isolatie in Friesland

Beschikt u niet over voldoende financiële middelen om uw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf uit Friesland? Dan adviseren wij u graag over alle mogelijkheden die er zijn voor de subsidies voor isolatie. De Nederlandse overheid probeert sinds enkele jaren het verduurzamen van woningen te stimuleren en biedt daardoor verschillende subsidies aan. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u minstens twee energiebesparende maatregelen combineren. Een goed voorbeeld hiervan is spouwmuurisolatie en dakisolatie. Dankzij deze subsidies is het mogelijk om uw woning in Friesland te isoleren.  

Regio Isolatie is hét isolatiebedrijf van Friesland

Wilt u binnenkort uw woning laten isoleren? Dan is Regio Isolatie de beste keuze op het gebied van isolatie in Friesland. Naast vloerisolatie kunnen wij u ook helpen met het isoleren van de kruipruimte of gevelisolatieDaarnaast krijgt u bij ons 10 jaar garantie op de isolerende maatregelen. Hiermee weet u zeker dat uw woning direct goed geïsoleerd is. Ontstaat er in de loop der jaren onverwachts toch een gebrek? Dan komen wij dit geheel kosteloos repareren. Met zoveel voordelen van Regio Isolatie vraagt u natuurlijk een vrijblijvend en gratis isolatie-adviesgesprek aan. Ontdek vandaag nog hoeveel u met isolatie kunt besparen op uw energierekening!