Isolatiebedrijf Flevoland

Bent u op zoek naar manieren om te besparen op gas? De beste manier om dit te doen is door te investeren in isolatie. Door uw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf bespaart u flink op uw energierekening en doet u ook nog eens een goede daad voor het milieu. Regio Isolatie is hét isolatiebedrijf uit Flevoland. Wij helpen u graag met het isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak. Ook adviseren we u over de mogelijke subsidies waar u hierbij aanspraak op kunt maken. Neem gauw contact met ons op voor een vrijblijvend isolatie adviesgesprek!  

Isolatiebedrijf Flevoland

Waarom uw woning isoleren?

Aan het isoleren van uw woning zitten eigenlijk alleen maar voordelen. Uiteraard is het niet gratis, maar het is een investering die zich absoluut terugbetaalt. Dankzij spouwmuur-, vloer- en/of dakisolatie kunt u namelijk wel honderden euro’s per jaar besparen op uw energierekening. En dankzij de huidige energieprijzen zijn de bedragen die u bespaart nog nooit zo hoog geweest. Bovendien is woningisolatie goed voor het milieu: hoe minder u hoeft te stoken, hoe minder de planeet wordt belast. Een duurzame investering dus. 

Dakisolatie in Flevoland

Van alle soorten isolatie is dakisolatie misschien wel degene die u de meeste besparingen oplevert, tot wel honderden euro’s per jaar. Dit geldt zeker als u een verwarmde zolder heeft die u gebruikt als leefruimte. Wat betreft dakisolatie heeft u de keuze uit het isoleren van een zolder, een schuin dak of een plat dak. Daarnaast kunnen sommige daken zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde worden geïsoleerd. Het hangt af van uw situatie welke vorm van dakisolatie voor u het meest geschikt is. Onze experts in Flevoland adviseren u er graag over. 

Isolatiebedrijf Flevoland
woning isoleren

Spouwmuurisolatie in Flevoland

Spouwmuurisolatie is gemiddeld gezien wat goedkoper dan dakisolatie, maar levert u ook mooie besparingen op. Iedere muur aan de buitenkant van uw woning heeft een spouw: de ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur. In nieuwe woningen is deze standaard gevuld met isolatiemateriaal, maar in de meeste oudere woningen is dit niet het geval. Door de spouw te isoleren zorgt u ervoor dat er minder warmteverlies optreedt door de muren heen. Zo bespaart u tot wel 650 euro per jaar op uw energierekening. Dat is makkelijk verdiend! 

Vloerisolatie in Flevoland

Regio Isolatie is de beste partner voor vloerisolatie in Flevoland. Is uw vloer niet geïsoleerd, dan verdwijnt er veel warmte doorheen. Bovendien kunt u vooral in de winter last krijgen van koude voeten. Door vloerisolatie te laten aanbrengen door een isolatiebedrijf is dit allemaal verleden tijd. U verhoogt uw wooncomfort en bespaart flink op uw energierekening. Dit kan gaan om wel honderden euro’s per jaar. Houd er wel rekening mee dat wij alleen uw vloer kunnen isoleren als u een toegankelijke kruipruimte heeft van minstens 40 centimeter hoog. 

vloerisolatie

Subsidie en isolatie in Flevoland

Ook in Flevoland kunt u aanspraak maken op subsidies als u besluit om uw woning te gaan isoleren. De Nederlandse overheid wil huishoudens aanmoedigen om energiebesparende maatregelen te nemen, en deelt daarom subsidies uit aan elk huishouden dat investeert in ten minste twee energiebesparende maatregelen. Hieronder vallen natuurlijk ook spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en andere soorten isolatie. Bij Regio Isolatie adviseren wij u graag over alle mogelijkheden wat betreft deze subsidies. 

Kies Regio Isolatie als uw isolatiebedrijf in Flevoland

Wilt u het aanbrengen van spouwmuur-, vloer-, dak- of andere soort isolatie uitbesteden aan een isolatiebedrijf in Flevoland? Kies dan voor de professionals van Regio Isolatie. Wij komen graag bij u langs in Almere, Lelystad of een andere plaats in Flevoland voor een gratis en vrijblijvend isolatie adviesgesprek. Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor isolatie? Neem ook dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!