Isolatiebedrijf Drenthe

Woont u in Drenthe en bent u momenteel op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf? Overweeg dan eens om Regio Isolatie in te schakelen. Wij zijn namelijk dé isolatiespecialist in de provincie Drenthe en helpen u graag bij het verlagen van uw energierekening. Tegenwoordig zijn de gasprijzen torenhoog, waardoor isoleren belangrijker is dan ooit tevoren. Hiermee verbruikt u uiteindelijk minder gas en ontlast u het milieu doordat u minder CO2 uitstoot. Onze specialisten adviseren u graag over het isoleren en helpen u bij het aanbrengen van bijvoorbeeld dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in en maak binnenkort kennis met de expert op het gebied van isoleren in Drenthe! 

Isolatiebedrijf Drenthe

Waarom kiezen voor isolatie?

Energie armoede is een steeds groter probleem in Nederland aan het worden. Iets dat ontzettend schrijnend is nu de winter zijn intrede heeft gedaan. Natuurlijk heeft niet iedereen last van energie armoede, maar de toenemende gasprijzen doet wel bij iedereen pijn in de portemonnee. Om de energierekening lager te krijgen is het isoleren van uw woning in Drenthe een goed idee. Met het isoleren blijft de warmte langer in uw huis hangen, waardoor u minder gas verbruikt. Dit kan ervoor zorgen dat u honderden euro’s per jaar bespaart als u uw woning binnenkort laat isoleren door een professioneel isolatiebedrijf uit Drenthe. Dat wil toch iedereen? 

Spouwmuurisolatie in Drenthe

Wilt u uw woning in Drenthe voorzien van spouwmuurisolatie? Dat is een uitstekende keuze. Hierbij wordt er namelijk isolatiemateriaal aangebracht in de spouw van uw huisDe spouw is de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur die in bijna alle oude huizen niet is geïsoleerd. Hierdoor kan de warme lucht gemakkelijk ontsnappen via de muren. Om te voorkomen dat u te veel warmteverlies heeft is spouwmuurisolatie een goede investering. Hiermee bespaart u uiteindelijk tot wel €650 op uw energierekening. Daarnaast is het laten isoleren van de spouw door een isolatiebedrijf uit Drenthe een kleine ingreep. Hier heeft u geen overlast van.  

woning isoleren
vloerisolatie

Vloerisolatie in Drenthe

Wanneer u regelmatig last heeft van koude voeten, dan is uw slecht geïsoleerde vloer hiervan de boosdoener. Bij Regio Isolatie hebben wij al jaren ervaring met het aanbrengen van vloerisolatie in Drenthe. Hierbij leggen wij isolatiemateriaal aan de onderkant van uw vloer, waardoor de koude lucht uit de kruipruimte niet meer naar binnen kan trekken. Daarnaast zorgt vloerisolatie ervoor dat uw woning in de zomer koeler is en in de winter warmer. Hiermee verhoogt het wooncomfort en bespaart u bovendien gemiddeld zo’n €200 per jaar aan gas. Bij vloerisolatie is het belangrijk om te weten dat uw kruipruimte toegankelijk en minstens 40 centimeter hoog moet zijn. 

Dakisolatie in Drenthe

Wist u dat de meeste warmte in huis verloren gaat via het dak? Hartstikke leuk voor de vogeltjes, maar u heeft hier helemaal niets aanNiet voor niets is dakisolatie al jaren één van de meest energiebesparende vorm van isolatie. Hierbij voorzien onze specialisten de buiten- of binnenkant van uw dak van isolatiemateriaal. Wanneer u in Drenthe op zoek bent naar een isolatiebedrijf voor het aanbrengen van dakisolatie, dan is Regio Isolatie een goede keuze. Bij ons kunt u immers terecht voor het isoleren van een schuin dak, plat dak of zolder. Door te kiezen voor deze vorm van isoleren kunt u een warmteverlies van zo’n 30% voorkomen. Dit levert een besparing van honderden euro’s per jaar op. 

Isolatiebedrijf Drenthe

Subsidie voor isolatie in Drenthe

Het is inmiddels algemeen bekend dat het verduurzamen van een woning een flinke investering is. Hierdoor is het volkomen te begrijpen dat u wellicht niet over voldoende financiële middelen beschikt. Om toch uw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf uit Drenthe, heeft de Nederlandse overheid meerdere subsidies in het leven geroepen. Deze subsidies voor isoleren zijn bedoeld om het verduurzamen van woningen te stimuleren. Bij Regio Isolatie weten wij dat u hier alleen aanspraak op kunt maken wanneer u minstens twee energiebesparende maatregelen gaat combineren. Een goed voorbeeld hiervan is spouwmuurisolatie en dakisolatie. Wanneer laat u uw woning in Drenthe isoleren? 

Regio Isolatie is hét isolatiebedrijf van Drenthe

Wilt u binnenkort uw woning laten isoleren? Dan is Regio Isolatie de beste keuze op het gebied van isolatie in Friesland. Naast vloerisolatie kunnen wij u ook helpen met het isoleren van de kruipruimte of gevelisolatieDaarnaast krijgt u bij ons 10 jaar garantie op de isolerende maatregelen. Hiermee weet u zeker dat uw woning direct goed geïsoleerd is. Ontstaat er in de loop der jaren onverwachts toch een gebrek? Dan komen wij dit geheel kosteloos repareren. Met zoveel voordelen van Regio Isolatie vraagt u natuurlijk een vrijblijvend en gratis isolatie-adviesgesprek aan. Ontdek vandaag nog hoeveel u met isolatie kunt besparen op uw energierekening!