✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatie voor nieuwe woningbezitters

Bent u onlangs verhuisd? Dan is dit het perfecte moment om uw woning te isoleren. Hierdoor bespaart u maandelijks op uw energierekening, wordt de woning meer waard en wordt uw woning een stuk comfortabeler. Afhankelijk van uw nieuwe woonsituatie zijn er waarschijnlijk meerdere vormen van isolatie toepasbaar; spouwmuurisolatie, buitengevelisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie of dakisolatie. Lees hieronder welke isolatie voor u toepasbaar is of vul het contact formulier in en laat u direct vrijblijvend adviseren in een gesprek bij u thuis.

De voordelen om uw nieuwe woning te isoleren

  • Comfort, uw binnenklimaat wordt beter beheersbaar.
  • Kosten besparing, door de isolatie gaan uw energie kosten omlaag.
  • Eenmalige investering, de isolatie gaat een leven lang mee.
  • Waardestijging van uw woning, uw woning krijgt een hoger energielabel.
  • Milieuvriendelijk, door isolatie van uw woning gaat de co2 uitstoot omlaag.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wilt u weten welke isolatiemaatregel(en) mogelijk zijn bij uw nieuwe woning? Onze isolatieadviseur komt graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Tijdens het adviesgesprek bekijkt hij samen met u naar de mogelijkheden op basis van uw wensen. Uiteraard is het adviesgesprek geheel vrijblijvend. Besluit u inderdaad te gaan isoleren dan bent u snel geholpen. Wist u dat een woning vaak binnen één dag al volledig geïsoleerd is?

Hieronder kunt u alvast meer informatie vinden over de verschillende isolatiemaatregelen.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de belangrijkste en simpelste maatregel die u kunt toepassen om uw nieuwe woning te verduurzamen. Spouwmuurisolatie is toepasbaar in woningen die tussen 1920 en 1975 zijn gebouwd. Woningen die gebouwd zijn na 1989 hebben verplicht deze vorm van isolatie gekregen, heeft u een woning ouder dan 1920 dan is buitengevelisolatie het duurzame alternatief.

Het isoleren van de spouwmuur levert direct voordelen op; een lagere energierekening gemiddeld 11% (±€550,- per jaar bij een hoek/twee-onder-een-kap woning.), een verhoogd wooncomfort en een hogere woningwaarde. Wilt u advies over de spouwmuurisolatie? Vul het contactformulier in voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Vloerisolatie

Heeft u een huis gekocht welke voorzien is van een kruipruimte, dan kunt u vloerisolatie toepassen. Deze vorm van isolatie is de manier om een aangenaam klimaat in uw nieuwe woning te creëren. Door het toepassen van vloerisolatie zal het lopen zonder schoenen in uw huis veel prettig aanvoelen. Een vloer zonder isolatie werkt als een koudebrug, wat een verhoogd energie verbruik tot gevolg heeft. Door het toepassen van vloerisolatie in een eengezinswoning kunt u 7% of €210 gemiddeld besparen. Wilt u een adviesgesprek over de verschillende materialen en de kosten van een vloerisolatie in uw nieuwe woning, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Kruipruimte isolatie/bodemisolatie

Heeft u een woning gekocht met daarin kruipruimtes, dan kunt u kruipruimte isolatie toepassen. De kruipruimte isolatie wordt vaak toegepast bij woningen waarbij de bodem onder de woning vochtig is. De vochtigheid in de bodem zorgt ervoor dat de lucht onder de woning afkoelt en daardoor uw vloer ook. U zult extra moeten stoken om uw binnenklimaat comfortabel te houden. Door het isoleren van de kruipruimte gaat u vocht en koude lucht tegen. U zult direct een aangenamer klimaat creëren. Kruipruimte isolatie levert in een eengezinswoning gemiddeld al snel €160 besparing per jaar op. Bent u benieuwd of kruipruimte isolatie wat voor uw woning is? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, hij kan u adviseren over de verschillende materialen, de investering en het rendement.

Dakisolatie

Heeft uw nieuwe woning een dak dat niet geïsoleerd is? De warmte uit de woning gaat dan snel verloren en zomers warmt uw huist juist snel op. Door het toepassen van dakisolatie wordt stijgende warme lucht vast gehouden en zult u minder hoeven te stoken om een aangenaam woonklimaat te creëren. Zomers zult u door dakisolatie kunnen genieten van een koeler huis. Dakisolatie kan zowel op de buitenzijde van het dak als de binnenzijde van het dak gemonteerd worden, ook een plat dak kan worden geïsoleerd. Met een dakisolatie kunt u gemiddeld tussen de €400 en €650 per jaar besparen op uw energiekosten. Het beste advies voor dakisolatie krijgt u van een van onze adviseurs die graag met u de mogelijkheden bespreekt en de benodigde investering kan uitrekenen. Vul het contactformulier in om een afspraak met een van onze adviseurs te maken.

Woningisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend woningisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.