✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatie Veendam

Bent u op zoek naar een isolatiespecialist uit Veendam en omstreken, dan bent u bij RegioIsolatie aan het juiste adres. RegioIsolatie is gespecialiseerd in het uitvoeren van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het na-isoleren van woningen en zijn volledig gecertificeerd.

Voordelen van isolatie

Het isoleren van uw woning brengt de volgende voordelen met zich mee.

  • Besparing op uw energierekening tot 30%
  • Stijgend wooncomfort
  • Milieubewust wonen
  • Woning wordt meer waard (beter energielabel)

Isolatie advies Veendam

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze isolatie adviseurs. Tijdens het adviesgesprek bij u thuis, bespreekt u uw wensen en kijkt u samen met de adviseur naar de mogelijkheden voor woningisolatie.

Besparing woningisolatie Veendam

Een besparing van 30% is goed haalbaar met woningisolatie. In onderstaande afbeelding kunt u zien wat de besparing per isolatiemaatregel zal zijn. Woning isoleren

Vrijblijvend isolatieadvies Veendam

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.