✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Door isolatie minder broeikasgassen

isolatie broeikasgas energieMooi nieuws: de uitstoot van broeikasgassen in ons land blijft de komende jaren dalen. Deze vermindering wordt veroorzaakt door energiebesparing en opwekking van duurzame energie.

De afgelopen jaren zijn er vele woningen geïsoleerd en dat wordt nu ook zichtbaar in de statistieken. Door grootschalige woningisolatie wordt efficiënt energiebesparing gerealiseerd. Het energieverbruik in Nederland was in 2013 5% minder dan in 2004. Dat is een sterke vermindering! De verwachting bestaat dat de daling tot 2020 doorzet met 1%. Waarom? Vooral door betere isolatie van veel gebouwen.

Isolatie zorgt voor een lagere energierekening

Een fijn gevolg van de energiebesparing is een lagere energierekening. De afgelopen 10 jaar is deze helaas fors gestegen door hogere energieprijzen, maar volgens de Nationale Energieverkenning wordt de rekening de komende jaren lager. Ook hier ligt isolatie ten grondslag aan deze daling.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.