✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Regio Isolatie Den Haag: voor al uw isolatie

Ook in Den Haag helpt RegioIsolatie klanten graag met het isoleren en verder verduurzamen van de eigen woning. Dit doen wij met de beste materialen voor de scherpste prijs. Weet u nog niet precies welke soort isolatie het beste bij uw woning past? Geen probleem, onze adviseurs uit de regio komen graag vrijblijvend bij u thuis om u hierover te adviseren en te kijken wat mogelijk is. Ook vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van isolatiesubsidie in Den Haag.
Advies aanvragen

Welke soorten isolatie zijn er?

Bij RegioIsolatie heeft u de keuze uit veel verschillende isolatiemaatregelen. Elke maatregel heeft zijn eigen voordelen en daarom is het belangrijk dat u een maatregel kiest die het beste bij uw woning past. Zo levert spouwmuurisolatie op de korte termijn een grote besparing op. Heeft u juist last van vocht(plekken) in uw woning? Dan bent u beter af met vloerisolatie en/of kruipruimte-isolatie (bodemisolatie), dat  voorkomt dat vocht in uw woning trekt. Bekijk ook onze paginas over de verschillende maatregelen:
Spouwmuurisolatie
Gevelisolatie
Dakisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte isolatie

Isolatiesubsidie in Den Haag: bespaar op dak- en vloerisolatie

In Den Haag kunt u tot 15 november 2017 aanspraak maken op tot € 12,50 subsidie per m2 dakisolatie of vloerisolatie ontvangen. De belangrijkste voorwaarde is dat uw woning gebouwd is vóór 1985, voor alle eisen kunt u het beste contact opnemen met de gemeente. Hoewel wij niet namens u de subsidie kunnen aanvragen, is het vaak wel belangrijk dat u een realistische offerte aanlevert om aanspraak te maken op de subsidie. Deze regelen wij natuurlijk graag voor u, vul het formulier in en wij nemen contact op. LET OP! Het kan voorkomen dat de subsidiepot eerder dan de genoemde datum leeg is, wees er dus snel bij!

Waarom isoleren bij RegioIsolatie?

✔Vrijblijvend isolatieadvies/offerte op maat
✔De beste prijs met de beste service
✔Volledig gecertificeerd (incl. Insula certificaat)
✔40 jaar ervaring met isolatie

Meer weten over isolatie? Vraag vrijblijvend adviesgesprek of offerte op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van isolatie voor uw woning. Weet u al wat u wilt maar wilt u graag onze offerte ontvangen? Ook daar helpen wij u graag mee. In beide gevallen nemen wij binnen 24 uur contact met u op om u te helpen. Let op! Om een offerte te maken hebben wij specifieke informatie nodig van uw woning, zoals de exacte grootte van het te isoleren oppervlak. Heeft u deze gegevens niet zelf bij de hand? Dan sturen wij vrijblijvend een adviseur langs om alles voor u op te meten.

Advies aanvragen

Isolatie advies aanvragen Den Haag

Thuis geheel vrijblijvend isolatie-advies ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.