✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatie collectief. Speciale winteraanbieding bij RegioIsolatie

De winter staat weer voor de deur! Met de koude en gure dagen is niks heerlijker dan thuiskomen in een warme woning. Zorg nu voor een warme woning en beter wooncomfort door woningisolatie. Geen last meer van tocht en koude voeten! En nog belangrijker: maandelijks besparen op uw energierekening. Deze winter hebben wij weer een speciale winteraanbieding.

In de winter is isoleren bij RegioIsolatie namelijk maar liefst 30% goedkoper!

Waarom isoleren?

  • Tot wel 40% besparen op uw energierekening!
  • Hoger wooncomfort
  • Uw investering binnen enkele jaren al terugverdiend!
  • Binnen één dag is uw woning vaak al volledig geïsoleerd!
  • De waarde van uw woning stijgt
  • U leeft milieubewuster

Wat is er mogelijk?

Wilt u weten welke isolatiemaatregelen bij uw woning passen? Onze adviseur komt graag persoonlijk bij u langs om uw woning te bekijken. Hij maakt dan samen met u een isolatieplan op basis van uw wensen en de mogelijkheden! Uiteraard is dit isolatieplan geheel vrijblijvend. Besluit u inderdaad te gaan isoleren dan bent u snel geholpen. Wist u dat een woning vaak binnen één dag al volledig geïsoleerd is?

Hoeveel gaat u besparen met woningisolatie?

Door woningisolatie kunt u een hoop besparen op uw energierekening! Bij kruipruimte en bodemisolatie bespaart u al gauw 10% per jaar. Bij vloerisolatie gaat dit om 15%, bij dakisolatie is de besparing 20-25% en bij spouwmuur en gevelisolatie bespaart u maar liefst 30% per jaar! Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Vraag het gratis adviesgesprek aan, dan nemen wij contact met u op.

Contact opnemen met RegioIsolatie

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen of gewoon telefonisch advies ontvangen? Bel gerust naar 088 – 22 111 22 of vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.