✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Tegemoetkoming isolatie voor inwoners aardbevingsgebied

Woningeigenaren in het aardbevingsgebied in Groningen kunnen een tegemoetkoming krijgen voor energiebesparende of -opwekkende maatregelen. De vergoeding bedraagt maximaal 4.000 euro per huishouden. Het geld is bedoeld voor verscheidene maatregelen en op isolatiegebied voor het isoleren van dak, vloer en gevel.

De tegemoetkoming (Tijdelijke Regeling voor Isolatie aardbeving GroningenWaardevermeerdering van woningen) is bedoeld voor woningeigenaren in de regio’s waar door de NAM aardbevingsschade is vastgesteld van tenminste € 1.000. Inwoners van elf gemeenten in Groningen komen in aanmerking: Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer, De Marne, Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde. Een mogelijke maatregel voor deze inwoners is spouwmuurisolatie met het krachtige SUPUR.

Bent u geïnteresseerd in woningisolatie en wilt u graag een adviesgesprek bij u thuis met één van onze regionale isolatieadviseurs? Vraag een gesprek aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vraag hier een adviesgesprek aan!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.