✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Huis isoleren

Door uw huis te isoleren bespaart u tot wel 30% op uw energierekening. Tevens zal het wooncomfort flink stijgen. RegioIsolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en gevelisolatie. Meer informatie over een bepaalde isolatiemaatregel leest u door op de link te klikken van de desgewenst isolatiemaatregel.

De voordelen van uw huis isoleren

  • Besparing op uw energierekening
  • Verhoogd wooncomfort
  • Milieubewust wonen
  • Woningwaarde stijgt
  • Betere energielabel (verplicht bij verkoop)

Huis isoleren – Besparing

Door uw huis te isoleren kunt u tot wel 30% besparen op uw energierekening. In onderstaande afbeelding kunt u in één oogopslag zien wat de gemiddelde besparing is per isolatiemaatregel.

huis isoleren

Vrijblijvend isolatie advies

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw huis? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Tijdens het adviesgesprek bekijkt de isolatie adviseur samen met u naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw huis.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.