✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Houten vloer isoleren

Overweegt u een houten vloer te laten isoleren? Wanneer uw houten vloer geïsoleerd is, zijn tocht en koude voeten verleden tijd. Nog een mooie bijkomstigheid is dat u wel 10% bespaart op uw energierekening. De investering is daardoor al binnen enkele jaren terug verdiend.

De voordelen van een houten vloer isoleren

In onderstaand filmpje van RegioIsolatie kunt u goed alle voordelen van vloerisolatie zien.

  • Verhoogd wooncomfort
  • Lagere energierekening
  • Milieubewust wonen
  • Hogere woningwaarde

Ontdek alle voordelen van vloerisolatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek!

Wat kost een houten vloer isoleren?

De exacte kosten voor het isoleren van een houten vloer is moeilijk op afstand in te schatten. Om uw een offerte op maat aan te bieden is het verstandig om een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze isolatie adviseurs in te plannen. Onze adviseurs informeren u graag over de diverse materialen die wij gebruiken voor het isoleren van een houten vloer.

Materialen voor vloerisolatie

Voor het isoleren van een houten vloer gebruiken wij de volgende isolatiematerialen. Welk materiaal het beste is voor uw situatie kan onze isolatieadviseur u vertellen. Wilt u eerst wat meer weten over de producten die RegioIsolatie gebruikt, klik dan op de link van het product.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.