✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren in Hengelo

Overweeg u uw woning in Hengelo te isoleren? Isolatie is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw huis en hiermee het verlagen van uw energie-uitstoot. U bespaart jaarlijks en de relatief lage investering is snel terugverdiend. Spouwmuurisolatie verdient zich binnen 4 jaar al terug! Ook het isoleren van uw vloer en/of dak is zeer rendabel.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak bij u thuis in Hengelo, dan raden wij u aan een adviesgesprek aan te vragen. Onze isolatieadviseur uit Hengelo, Thom van de Pasch, komt dan bij u langs om u thuis te informeren en adviseren over het isoleren van uw woning. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en wat de investering bedraagt.

Nieuws uit Hengelo

Hengelo Duurzaam

Gemeente Hengelo duurzaam isolerenHengelo Duurzaam biedt inwoners, bedrijven en instellingen uit Hengelo een podium. Zij zijn van mening dat een mooie duurzame stad alleen kan bestaan als er samen voor gezorgd wordt. Er zijn inmiddels vele initiatieven en projecten bij aangesloten.

Bijzonder duurzaam huis in Hengelo

Op vrijdag 9 oktober, op de Dag van de Duurzaamheid, is op NPO2 een reportage te zien geweest over de duurzame woning van Maurice en Ingrid Beijk uit Hengelo. Zij hebben zelf hun woning gebouwd. Het huis is duurzaam, levensloopbestendig en inmiddels meer dan energieneutraal. Onder andere door isolatie is de energierekening minimaal.

Vraag advies aan in Hengelo

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met uw regionale isolatieadviseur. Hij informeert u over alle voordelen en isolatiemogelijkheden voor uw woning.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.