✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Voordelig isoleren in Heerhugowaard!

Op zoek naar een bedrijf om u te helpen isoleren in Heerhugowaard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Eén van onze adviseurs helpt u graag met al uw vragen rondom isolatie of andere duurzaamheidsmaatregelen. Vraag hiernaast simpel en vrijblijvend een adviesgesprek aan bij u thuis in Heerhugowaard of bel ons voor meer informatie.

Nieuws uit Heerhugowaard

Kies nu voor collectief isoleren in Heerhugowaard!

Is uw woning nog niet geïsoleerd? Dan verspilt u jaarlijks minimaal € 200,- aan energie! Met woningisolatie bespaart u energie en geld, jaar na jaar!

isolatie HeerhugowaardLaat daarom nu uw woning isoleren in onze isolatiecampagne in de wijken Molenwijk en Bomenwijk in Heerhugowaard en profiteer tijdelijk extra voordelig van onze speciale actietarieven. Dit zijn vaste prijzen gebaseerd op het meest voorkomende woningtype in uw wijk. Kortom: geen fratsen, maar weten waar u aan toe bent!

Eind september wordt u middels een flyer in uw bus in Heerhugowaard op de hoogte gebracht van deze actie. U kunt eventuele vragen direct aan de adviseur aan de deur stellen!

Hoekwoning Molenwijk, vloerisolatie 55 m2: € 1.385,-
Tussenwoning Molenwijk, vloerisolatie 50 m2: € 1.370,- (toeslag i.v.m. type vloer)
Hoekwoning Bomenwijk, vloerisolatie 45 m2: € 1.250,-
Hoekwoning Bomenwijk, spouwmuurisolatie 100 m2: € 1.770,-
Tussenwoning Bomenwijk, vloerisolatie 45 m2: € 1.250,-
Tussenwoning Bomenwijk, spouwmuurisolatie 45 m2: € 820,-

Vragen, interesse in een andere isolatiemaatregel, een andere prijs opvragen of een adviesgesprek aanvragen?
Vul dan het formulier hiernaast in!

Slim energienet in Heerhugowaard

Negen partijen, waaronder de gemeente Heerhugowaard en de provincie Noord-Holland, ondertekenden een intentieverklaring om in Heerhugowaard een slim energienet aan te leggen. Bedrijven en organisaties die straks zijn aangesloten op dit net kunnen gebruik maken van elkaars restwarmte voor het verwarmen en koelen van hun huisvesting. Dat is duurzaam en kostenbesparend. Het slim energienet moet bijdragen aan de ambitie van de gemeente Heerhugowaard om in 2030 energieneutraal te zijn.

Vraag advies aan in Heerhugowaard

Wilt u graag meer weten over de actie in de wijken Bomenwijk en Molenwijk? Of een adviesgesprek aanvragen met de adviseur uit Heerhugowaard? Neem dan contact met ons op!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.