✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Subsidie op woningisolatie in Heemskerk!

Woning isoleren in Heemskerk? Als u samen met buren uit Heemskerk voor isolatie kiest, profiteert u van mooie financiële voordelen. Samen isoleren is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor onze isolatie-experts scheelt één of meerdere volle dagen isoleren in een wijk in Heemskerk namelijk veel rijkosten en tijd. Die efficiëntie voordelen berekenen we door naar u!

Daarnaast is isoleren in uw gemeente nu nog interessanter, omdat er subsidie op isolatie beschikbaar is. Lees snel verder voor meer informatie over de subsidie in Heemskerk!

Nieuws uit Heemskerk

Subsidie in Heemskerk via Wij Wonen Wijzer

Particuliere woningeigenaren in Heemskerk kunnen in aanmerking komen voor isolatiesubsidie. De subsidieregeling geldt voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. De campagne ‘Wij wonen wijzer’ is een initiatief van de gemeente Heemskerk in samenwerking met Milieudienst IJmond en provincie Noord-Holland.

Het te ontvangen subsidiebedrag is gelijk aan 15% van uw investering. De minimale investering bedraagt € 1.500,- en dit betekent minimaal € 225,- subsidie. Het maximum subsidiebedrag is € 1.500,-. De aanvragen voor de subsidie worden behandeld op volgorde van binnenkomst en op is echt op!

De subsidie is aan te vragen tot 30 november 2016. 

Vraag advies aan in Heemskerk

Wilt u graag meer weten over de subsidie? Of een adviesgesprek aanvragen met onze regionale isolatieadviseur bij u thuis? Neem dan contact met ons op!
U kunt hieronder uw gegevens achter laten of bellen naar onze advieslijn: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22