✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Harkema: voordelen stapelen!

Nu isoleren in het isolatiecollectief in Harkema betekent voordeel op voordeel!

Schrijf u in voor het isolatiecollectief in Harkema en andere plaatsen in gemeente Achtkarspelen, laat uw woning isoleren door één van onze isolatie-experts en geniet dit najaar nog van een heerlijk warme woning!

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Friese Energiepremie = maximaal voordeel voor u!

Naast het scherpe tarief dat u ontvangt tijdens het collectief in Harkema, kunt u nu ook de Friese Energiepremie aanvragen. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-

Meer weten over deze actie of de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 0512 – 712049 of
E info@regioisolatie.nl

Isolatiecollectief Harkema is opgezet in samenwerking met Enerzjy Kooperaasje De Harkema en bouwbedrijf Kootstra van der Veen

Enerzy kooperaasje De HarkemaKootstra vd Veen Harkema

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor het isolatiecollectief in Harkema, gemeente Achtkarspelen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis langs om u te adviseren.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22