✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Harkema: voordelen stapelen!

Nu isoleren in het isolatiecollectief in Harkema betekent voordeel op voordeel!

Schrijf u in voor het isolatiecollectief in Harkema en andere plaatsen in gemeente Achtkarspelen, laat uw woning isoleren door één van onze isolatie-experts en geniet dit najaar nog van een heerlijk warme woning!

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Friese Energiepremie = maximaal voordeel voor u!

Naast het scherpe tarief dat u ontvangt tijdens het collectief in Harkema, kunt u nu ook de Friese Energiepremie aanvragen. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-

Meer weten over deze actie of de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 0512 – 712049 of
E info@regioisolatie.nl

Isolatiecollectief Harkema is opgezet in samenwerking met Enerzjy Kooperaasje De Harkema en bouwbedrijf Kootstra van der Veen

Enerzy kooperaasje De HarkemaKootstra vd Veen Harkema

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor het isolatiecollectief in Harkema, gemeente Achtkarspelen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis langs om u te adviseren.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.