✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Nu voordelig isoleren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude!

Bent u particuliere woningeigenaar in gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Dan kunt u nu subsidie aanvragen voor diverse energiebesparende maatregelen, waaronder isolatie. Het maximum subsidiebedrag is € 750,-.

De regeling Gemeentelijke energiesubsidie is van toepassing voor woningeigenaren in gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De regeling loopt nog door tot 2016 of stopt eerder indien het subsidieplafond bereikt is. Dit laatste is zeer goed mogelijk, want subsidiepotten gaan vaak snel leeg.

Wanneer u nu kiest voor isolatie, geniet u deze winter nog van een heerlijk warme woning. Daarnaast gaan uw energiekosten direct omlaag. Dit in combinatie met de subsidie maakt isoleren in uw gemeente zeer aantrekkelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op door uw gegevens hiernaast in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis met één van onze adviseurs.

Een adviesgesprek bij u thuis in Haarlemmerliede / Spaarnwoude?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een afspraak!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.