✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Groter subsidiegebied in Groningen

Woningeigenaren in het aardbevingsgebied in Groningen kunnen al een tijd een tegemoetkoming krijgen voor energiebesparende of -opwekkende maatregelen. De vergoeding is bedoeld voor verscheidene maatregelen en op isolatiegebied voor het isoleren van dak, vloer en gevel. De subsidie gold eerst voor negen Groninger gemeenten, maar inmiddels zijn Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde aan het rijtje toegevoegd. Ook zijn de voorwaarden iets gewijzigd.

De regeling gold al voor Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Isolatie aardbeving GroningenWinsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer en De Marne, maar nu dus ook voor Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer. Daarnaast maken door gewijzigde voorwaarden meer mensen aanspraak op de regeling. De subsidie geldt nu namelijk ook wanneer u een woning heeft gekocht binnen één van de elf gemeenten op of na 17 januari 2014 of binnen één van de elf gemeenten een nieuwbouwwoning heeft opgeleverd gekregen op of na 17 januari 2014.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.