✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Woningisolatie Groningen, de manier om op uw energierekening te besparen!

Woont u in regio Groningen, wilt u besparen op uw energierekening en milieubewust wonen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het isoleren van uw woning is een van de efficiëntste middelen om uw woningwaarde te verhogen en bovendien uw wooncomfort te verbeteren. Wij van RegioIsolatie leveren verschillende manieren van isolatie, en hebben voor iedere woning in Groningen isolatieadvies op maat. Wist u dat uw woning vaak binnen één dag al volledig is geïsoleerd? Wilt u weten wat er in uw woning mogelijk is op isolatiegebied? Onze adviseur komt graag bij u langs om samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning te kijken. Op basis van uw wensen maken we een isolatieplan op maat. Dit plan is uiteraard geheel vrijblijvend. Wilt u meer weten? Vraag het gratis adviesgesprek aan, dan nemen wij contact met u op.

Voordelen van woningisolatie:

  • Lagere energierekening
  • Verhoogd wooncomfort
  • Milieubewust wonen
  • Hogere woningwaarde

Subsidie Energiezuinige Maatregelen

Staat uw woning in het aardbevingsgebied? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie om uw woning energiezuinig te maken, bijvoorbeeld door het te laten isoleren. De subsidie is bedoeld als compensatie voor overlast door aardbevingen en kan per adres oplopen tot €4000,-. Wilt u weten of u voor deze subsidie in aanmerking komt?

Advies aanvragen

Benieuwd naar alle isolatiemogelijkheden voor uw woning? Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met een van onze isolatieadviseurs in regio Groningen.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.