✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Groesbeek-Malden

Wist u dat u jaarlijks minimaal € 200 verspilt aan energiekosten (ongeacht uw energiemaatschappij)? U kunt nu slim geld besparen én tegelijkertijd uw comfort verhogen. Kies voor het isoleren van uw woning in isolatiecollectief Groesbeek-Malden!

Voordelig isoleren in Groesbeek-Malden

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

U krijgt in ons collectief maar liefst 18% collectiviteitskorting. Hiernaast kunt u ook nog profiteren van onze staffelkorting. Bij 51 tot 100 deelnemers is dit 5% korting en bij meer dan 100 deelnemers 10% korting. Kortom: bij een hoge deelname ontvangt u
maar liefst 28% korting!

Landelijke subsidie op isolatie!

Op 15 september heeft de overheid een landelijke subsidie opengezet. Wanneer u twee of meer isolatiemaatregelen toe laat passen, kunt u maar liefst ruim 20% subsidie krijgen! Dit maakt nu isoleren in isolatiecollectief Groesbeek-Malden de allerslimste keuze. U bent voordeliger uit en bovendien leveren twee isolatiemaatregelen een grotere besparing op dan één maatregel. Het is belangrijk er snel bij te zijn, want de pot gaat snel leeg.

U kunt hier meer lezen over de subsidie.

Meer weten over deze actie en de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 088 – 22 111 22 of
E advies@regioisolatie.nl

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor isolatiecollectief Groesbeek-Malden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis langs om u te adviseren en te informeren over de financiële voordelen.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.