✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Groesbeek-Malden

Wist u dat u jaarlijks minimaal € 200 verspilt aan energiekosten (ongeacht uw energiemaatschappij)? U kunt nu slim geld besparen én tegelijkertijd uw comfort verhogen. Kies voor het isoleren van uw woning in isolatiecollectief Groesbeek-Malden!

Voordelig isoleren in Groesbeek-Malden

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

U krijgt in ons collectief maar liefst 18% collectiviteitskorting. Hiernaast kunt u ook nog profiteren van onze staffelkorting. Bij 51 tot 100 deelnemers is dit 5% korting en bij meer dan 100 deelnemers 10% korting. Kortom: bij een hoge deelname ontvangt u
maar liefst 28% korting!

Landelijke subsidie op isolatie!

Op 15 september heeft de overheid een landelijke subsidie opengezet. Wanneer u twee of meer isolatiemaatregelen toe laat passen, kunt u maar liefst ruim 20% subsidie krijgen! Dit maakt nu isoleren in isolatiecollectief Groesbeek-Malden de allerslimste keuze. U bent voordeliger uit en bovendien leveren twee isolatiemaatregelen een grotere besparing op dan één maatregel. Het is belangrijk er snel bij te zijn, want de pot gaat snel leeg.

U kunt hier meer lezen over de subsidie.

Meer weten over deze actie en de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 088 – 22 111 22 of
E advies@regioisolatie.nl

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor isolatiecollectief Groesbeek-Malden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis langs om u te adviseren en te informeren over de financiële voordelen.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22