✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Makelaars giftcard actie in samenwerking met RegioIsolatie

RegioIsolatie, officiële isolatie partner van de makelaars giftcard. Deze giftcard wordt uitgegeven door 18 NVM makelaars in Assen en omstreken voor het energetisch verbeteren van uw nieuwe woning. Gezamenlijk met andere bedrijven hebben wij een giftcard uitgegeven vol met leuke aanbiedingen voor uw nieuwe woning.

Isoleren met de 106% hypotheekregeling

Wanneer u uw woning energetisch wil verbeteren kunt u gebruik maken van de 106% hypotheekregeling. Om uw isolatieklus te bekostigen met de hypotheekregeling is het belangrijk te beseffen dat u óf meerdere isolatiemaatregelen óf een isolatiemaatregel en andere duurzame maatregel moet laten uitvoeren. Slechts één maatregel is namelijk te voordelig voor de vereiste minimum investering van €9000 euro. Wij raden dan ook sterk aan om naast isolatie ook te kijken naar de mogelijkheden van HR glas, Zonnepanelen, Warmtepompen, nieuwere (milieuvriendelijke) CV ketels en andere alternatieven.

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over isolatie en desgewenst u in contact brengen met installateurs van andere maatregelen. Wanneer u advies wilt van een onafhankelijke organisatie hierover kunt u terecht bij organisaties als BVD advies en vereniging eigen huis.

Isoleren met de makelaars giftcard korting

Voor deze actie hanteert RegioIsolatie een giftcard korting tot 20%. Ook wanneer u niet in aanmerking komt voor de 106% regeling kunt u uw woning voordelig laten isoleren door RegioIsolatie. Daarnaast betaald u geen 21% btw maar 6% btw voor het isoleren van uw woning.

Welke isolatiemaatreglen zijn er?

Bij RegioIsolatie kunnen we u helpen met alle isolatiemaatregelen. Wij doen dit met de nieuwste technieken, maandelijks gekeurde (moderne) machines en de beste materialen. Benieuwd naar een specifieke maatregel? Klik op de link voor meer informatie.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de belangrijkste en simpelste maatregel die u kunt toepassen om uw nieuwe woning te verduurzamen. Spouwmuurisolatie is toepasbaar in woningen die tussen 1920 en 1975 zijn gebouwd. Woningen die gebouwd zijn na 1989 hebben verplicht deze vorm van isolatie gekregen, heeft u een woning ouder dan 1920 dan is buitengevelisolatie het duurzame alternatief.

Het isoleren van de spouwmuur levert direct voordelen op; een lagere energierekening gemiddeld 11% (±€550,- per jaar bij een hoek/twee-onder-een-kap woning.), een verhoogd wooncomfort en een hogere woningwaarde. Wilt u advies over de spouwmuurisolatie? Vul het contactformulier in voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Vloerisolatie

Heeft u een huis gekocht welke voorzien is van een kruipruimte, dan kunt u vloerisolatie toepassen. Deze vorm van isolatie is de manier om een aangenaam klimaat in uw nieuwe woning te creëren. Door het toepassen van vloerisolatie zal het lopen zonder schoenen in uw huis veel prettig aanvoelen. Een vloer zonder isolatie werkt als een koudebrug, wat een verhoogd energie verbruik tot gevolg heeft. Door het toepassen van vloerisolatie in een eengezinswoning kunt u 7% of €210 gemiddeld besparen. Wilt u een adviesgesprek over de verschillende materialen en de kosten van een vloerisolatie in uw nieuwe woning, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Kruipruimte isolatie/bodemisolatie

Heeft u een woning gekocht met daarin kruipruimtes, dan kunt u kruipruimte isolatie toepassen. De kruipruimte isolatie wordt vaak toegepast bij woningen waarbij de bodem onder de woning vochtig is. De vochtigheid in de bodem zorgt ervoor dat de lucht onder de woning afkoelt en daardoor uw vloer ook. U zult extra moeten stoken om uw binnenklimaat comfortabel te houden. Door het isoleren van de kruipruimte gaat u vocht en koude lucht tegen. U zult direct een aangenamer klimaat creëren. Kruipruimte isolatie levert in een eengezinswoning gemiddeld al snel €160 besparing per jaar op. Bent u benieuwd of kruipruimte isolatie wat voor uw woning is? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, hij kan u adviseren over de verschillende materialen, de investering en het rendement.

Dakisolatie

Heeft uw nieuwe woning een dak dat niet geïsoleerd is? De warmte uit de woning gaat dan snel verloren en zomers warmt uw huist juist snel op. Door het toepassen van dakisolatie wordt stijgende warme lucht vast gehouden en zult u minder hoeven te stoken om een aangenaam woonklimaat te creëren. Zomers zult u door dakisolatie kunnen genieten van een koeler huis. Dakisolatie kan zowel op de buitenzijde van het dak als de binnenzijde van het dak gemonteerd worden, ook een plat dak kan worden geïsoleerd. Met een dakisolatie kunt u gemiddeld tussen de €400 en €650 per jaar besparen op uw energiekosten. Het beste advies voor dakisolatie krijgt u van een van onze adviseurs die graag met u de mogelijkheden bespreekt en de benodigde investering kan uitrekenen. Vul het contactformulier in om een afspraak met een van onze adviseurs te maken.

Meer weten over isolatie? Vraag vrijblijvend advies aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden van isolatie of de 106% hypotheekregeling in uw (nieuwe) woning? Wij kunnen u vrijblijvend en snel over de mogelijkheden adviseren in een telefonisch gesprek of bij u thuis. Zo weet u gelijk wat er mogelijk is.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.