✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Gevolgen van verouderde isolatie bijna niet te overzien

Koude muren, tocht en slechte kozijnen zijn allemaal gevolgen die optreden in woningen waar niet of nauwelijks geïsoleerd is. Dit leidt tot een onbehaaglijk binnenklimaat en torenhoge stookkosten. Veel huurders lopen aan tegen hoge stookkosten vanwege verouderde isolatie en stookinstallaties. Oude woningen (van 1980) zijn niet energiezuinig te noemen. Huurders die in die oude woningen wonen, hebben nu te maken met alle nadelen van een slechte isolatie.

Onnodig hoge maandlasten

Oude isolatie energiekostenEen deel van de bewoners in het Hilwiscomplex in Amsterdam is een groep huurders die te maken heeft met absurd hoge kosten. Sommige bewoners hebben een zeer hoge energierekening vanwege geen/een verouderde isolatie, een verouderde stookinstallatie en slecht onderhoud. De energiekosten bedragen ruim € 400,- per maand. Onnodige kosten en onnodige energieverspilling. Daarom vechten deze bewoners het aan met de verhuurder om ervoor te zorgen dat deze maatregelen treft in de vorm van het verzorgen van een goede isolatie.

Goedkoop en effectief isoleren

Zit u ook in een lastige situatie met uw verhuurder? Dan is het een optie om zelf voor isolatie te zorgen. Er zijn eenvoudige isolatie-oplossingen waaraan u niet veel geld kwijt bent, maar die u wel direct energievoordeel en een prettiger binnenklimaat opleveren. Door een adviseur van RegioIsolatie in de arm te nemen, kunt u samen een plan opstellen die de investering beperkt. Hij kan u ook precies vertellen welke leningen en subsidies in uw regio gelden. Klik hier voor het aanvragen van een adviesgesprek.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.