✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Gevelisolatie Friesland

Gevelisolatie is in koudere zeeklimaten als in Friesland erg belangrijk. Veel warmte gaat namelijk verloren als de muren niet goed geïsoleerd zijn. Met de frisse winters in Friesland is dit niet gunstig want u zult dan onnodig stoken. Door de isolatielaag aan de buitenkant krijgt uw woning eigenlijk een nieuw uiterlijk. Dit is heel toepasselijk bij woningen die gebouwd zijn vóór het jaar 1920, die vooral zonder spouw zijn gebouwd. Zo kun je toch de warmte binnen houden.

Voordelen gevelisolatie

Gevelisolatie verlaagt de hoeveelheid warmte die het huis verlaat dus heeft u minder stookkosten. Dit zorgt voor een fijn binnen klimaat. Daarbij zien de muren in uw woning als nieuw uit.

Andere voordelen zijn:

✔ Verhoogd wooncomfort
✔ Grote energiebesparing
✔ Voorkomt schimmelvorming
✔ Stijgende waarde van de woning
✔ Milieuvriendelijke woning Ja, ik wil een adviesgesprek!

Opbrengsten en kosten van gevelisolatie

Gevelisolatie levert een grote energiebesparing op! Jaarlijks verminderd het gasverbruik in een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 1100 m<sup3. dit is ongeveer hetzelfde als een besparing van €700,- per jaar! Vanwege het hoge rendement is woningisolatie slimmer dan geld sparen op een spaarrekening volgens MilieuCentraal. Dit geldt vooral bij gevelisolatie.

De kosten verschillen per woning. Het ligt er vooral aan hoe groot het oppervlakte dat geïsoleerd moet worden, het isolatiemateriaal en uw isolatie wensen. Gevelisolatie is duurder dan spouwmuurisolatie. Als u voor een lage investering snel resultaat wilt zien, raden wij spouwmuurisolatie aan. Maar als uw woning geen spouwmuur bevat en toch een innovatie nodig heeft, dan is gevelisolatie een goede oplossing.

Als u precies wil weten wat de kosten en besparingen zijn, raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze adviseurs.

Gevelisolatie materialen

Dit zijn de isolatie materialen die wij adviseren voor het isoleren van de buitengevel.
✔ EasylationWall steenstrips
✔ Sierpleister

Vrijblijvend gevelisolatie advies

Als u het beste advies wil ontvangen over gevelisolatie kunt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek met onze adviseurs aanvragen. Dit kan gewoon bij u thuis. Tijdens het gesprek kunt u uw vragen kwijt en krijgt u te weten aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparingen zijn.

Gevelisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend gevelisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22