✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Gasverbruik in de winter hoger dan u denkt

verwarming isolatie huurwoningUit recent onderzoek is gebleken dat 85% van de Nederlanders het gasverbruik in de koude wintermaanden te laag inschat. Mensen denken dat hun gasverbruik zo’n 30% hoger is dan in de zomer. Het blijkt echter vier keer zo hoog te zijn. Energiebesparende maatregelen kunnen honderden euro’s per jaar opleveren!

Uit het onderzoek blijkt verder dat isolerende maatregelen nog niet zo vaak toegepast worden als zou moeten. Isolatie is juist de meest effectieve stap in het besparen van energie. Spouwmuurisolatie bijvoorbeeld kan bij een gemiddelde woning € 500,- per jaar schelen. Isolatie draagt dus veel bij aan een lagere energierekening

Energie besparen met isolatie

In hoeverre bent u bezig met energie besparen? Is uw eigen woning al geïsoleerd? Eén van onze regionale isolatieadviseurs kan u precies vertellen wat er bij u mogelijk is op het gebied van energie besparen. U kunt via het formulier hiernaast een adviesgesprek bij u thuis aanvragen.

Lees hier meer over het onderzoek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek. Uw regionale isolatieadviseur legt u dan uit wat mogelijk is en presenteert u een vrijblijvende offerte.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.