✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Gasverbruik uit Groningen omlaag met isolatie

Met effectieve en juiste maatregelen kan het gebruik van Groninger gas flink worden teruggedrongen. Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) heeft berekend dat we jaarlijks tussen 11 en 16 miljard kuub aardgas kunnen besparen, nog voor 2020. Isolatie is de efficiëntste maatregel om het gasgebruik te doen dalen.

De onderzoekers geven aan dat drastische maatregelen noodzakelijk zijn om het gasgebruik terug te dringen.  Zo zouden mensen die verhuizen verplicht kunnen worden gesteld om hun nieuwe huis te isoleren en hiervoor een subsidie kunnen ontvangen. Daarnaast kan Nederland hulp bieden door meer zonne- en windenergie te gebruiken.

Isolatie zorgt ervoor dat, in de koudere seizoenen, de warmte binnen blijft en de kou buiten. Op die manier is onnodig hoog stoken overbodig en wordt er dus veel gas bespaard. Bovendien levert isolatie een flinke verbetering van het wooncomfort op.

Graag een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. De regionale isolatieadviseur kan u dan vertellen over uw mogelijke besparingen door isolatie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.