✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Friese energiepremie

Het subsidieplafond voor de ‘Friese Energiepremie 2016’ is bereikt. U kunt daarom geen aanvraag meer indienen. Het loket is per 11 november 2016 gesloten.

Woningeigenaren in provincie Friesland kunnen nu tot € 2.800,- subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen door de Friese Energiepremie aan te vragen. Net als bij de energiepremie in Groningen geldt ook hier: hoe meer maatregelen u laat uitvoeren, hoe hoger de subsidie zal zijn. Gaat u samen met uw buren isoleren? Dan ontvangt u nog een extra bonus van € 250,-. De maximale subsidie komt daarmee op € 3.050,-!

De isolatiemaatregelen die in aanmerking komen voor de Friese Energiepremie, zijn spouwmuur-, vloer-, dak- en gevelisolatie. De subsidie loopt van € 350,- euro voor één maatregel op tot € 2.800,- voor vier maatregelen. Met de burenbonus erbij kan de maximale tegemoetkoming van de Friese Energiepremie oplopen tot € 3.050,-!

Let op: het is belangrijk dat u eerst de Friese Energiepremie aanvraagt voordat u de opdracht laat uitvoeren.

Wilt u meer informatie?

Vraag advies aan!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.