✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Extra subsidie om de winter warm door te komen

Goed nieuws vanuit de provincie Gelderland: er komt 1 miljoen euro extra voor de isolatie van particuliere koopwoningen. Dat hebben Provinciale Staten van Gelderland onlangs besloten.

De subsidie is bedoeld voor de spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. U als woningeigenaar kunt hier maximaal 500 euro voor ontvangen. Voorwaarde is wel dat de gemeente bij elke subsidieaanvraag hetzelfde bedrag bijlegt als de provincie.

De regeling van de provincie bestond ook al in 2014 en 2015, maar zou nu aflopen. Gedeputeerde Staten wilden de regeling niet laten doorlopen, omdat er binnenkort nieuwe plannen komen voor duurzaamheid. Die plannen laten echter op zich wachten. De nieuwe regeling met de totale subsidiepot van 1 miljoen loopt tot 1 juli 2016.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te verduurzamen en wat de subsidie precies voor u betekent? Nodig dan eens één van onze regionale isolatieadviseurs bij u uit. Hij kan u precies uitleggen hoe alles werkt rondom de subsidie en uiteraard welke isolatievormen het best zijn voor uw woning.​

Vraag gemakkelijk en snel vrijblijvend advies bij u thuis aan!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.