✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Voordelig verduurzamen met subsidie op isolatie in Epe

Epe subsidie isolatie isolerenIn uw woning verbruikt u met diverse apparaten (veel) energie. U bent er ongetwijfeld in geïnteresseerd uw energieverbruik omlaag te brengen. Met isolatie kunt u dit gemakkelijk doen en tegen een investering die lager is dan u waarschijnlijk denkt. Vooral nu u subsidie in gemeente Epe kunt ontvangen voor het doorvoeren van isolerende maatregelen!

Isoleren is een logische stap om te zetten wanneer het om het verduurzamen van uw woning gaat. Het energieverbruik gaat direct omlaag en daarnaast gaat uw wooncomfort flink omhoog. Met isolatie profiteert u veel in de winter, maar juist ook in de zomer is isoleren heel interessant. In uw woning wordt het na isoleren namelijk veel koeler en dat is erg prettig op dagen wanneer het over de 30 graden is. Dus kies nu voor isoleren in Epe!

Nieuws uit Epe

Subsidie isolatie in gemeente Epe

In gemeente Epe was tijdelijk subsidie beschikbaar voor woningisolatie. Het doel van de regeling is het stimuleren van isolatiemaatregelen aan uw woning, omdat dit bijdraagt aan verlaging van de uitstoot van het broeikasgas CO2. U kunt sinds 1 september 2016 helaas geen aanvragen meer indienen voor de subsidieregeling isolatie woningen van de gemeente Epe; de pot is leeg.

Vraag advies aan in Epe

Wilt u een adviesgesprek aanvragen en meer weten over de subsidie? Dat kan door ons te bellen, mailen of uw gegevens hieronder achter te laten. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis in Epe in te plannen.

Nu al vragen over de subsidie?
Bel ons dan gerust op ons advies telefoonnummer: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.