✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Energiezuinig wonen na isolatie

In een artikel deze maand in het Eigen Huis Magazine van Vereniging Eigen Huis wordt de vraag gesteld: ‘Hoe zuinig kun je een doorsnee huis krijgen?’. Het blijkt dat Nederland meer dan twee miljoen woningen telt met een laag voorlopig energielabel (F of G). Dat geeft wel aan hoeveel er nog te doen is op gebied van energiezuinigheid in woningen.

Woningen met een laag energielabel zijn niet of slecht geïsoleerd. Bewoners zullen nooit een echt behaaglijk gevoel krijgen in hun woning, omdat het er bijvoorbeeld tocht of te vochtig is. Daarnaast is de energierekening onnodig hoog. Isolatie gaat deze problemen tegen.

Isolatie kost uiteraard geld. In het artikel van Vereniging Eigen Huis wordt daarom aangeraden eerst goed te kijken hoeveel je wilt uitgeven of hoeveel je kunt financieren. Daarna kan gekeken worden welke energiebesparende maatregelen daarbij passen. Ook belangrijk: laat een adviseur bij je thuis langs komen. Zo kan hij een passend advies geven dat aansluit op je situatie, vraagstuk en financiën.

Hoe klein of groot de isolatiewerkzaamheden die je laat uitvoeren ook zijn, isolatie loont altijd. Het wooncomfort zal verbeteren en de energierekening wordt lager. Een duurzamere en dus goed geïsoleerde woning is gezonder dan een woning waar dit niet het geval is. Daarnaast is het zo: hoe energiezuiniger een huis, hoe meer de woning waard is.

Meer informatie over isolatie? Vraag hier een adviesgesprek aan!
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.