✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Wees er snel bij! De Energiepremie regeling in Groningen stopt!

Een domper voor de inwoners van het aardbevingsgebied in Groningen: de energiepremie wordt geschrapt bij lichte aardbevingsschade. Mensen met lichte schade moeten tijdig handelen om nog subsidie te kunnen ontvangen. Laat daarom één van onze adviseurs uiterlijk in januari bij u langs komen zodat uw aanvraag op tijd binnen is. Als u geen schade heeft, dan eindigt de regeling zelfs al op 31 december 2015.

De Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering is bedoeld voor huiseigenaren met een schade van minimaal € 1.000,-. Er worden diverse duurzaamheidsmaatregelen gesubsidieerd, waaronder dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. De premie kan oplopen tot € 4.000,-.

Huiseigenaren met lichte schade die nog subsidie willen ontvangen, moeten snel handelen. Zij kunnen namelijk nog slechts tot en met 31 januari een aanvraag indienen. Daarna vervalt de regeling voor hen en is de energiepremie alleen beschikbaar voor eigenaren van woningen die bouwkundig worden versterkt. Mensen die geen schade hebben, komen na 31 december 2015 al niet meer in aanmerking.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het verduurzamen van uw woning? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn een landelijk opererend isolatiebedrijf met regionale adviseurs. De adviseurs leggen u thuis tijdens een adviesgesprek uit wat de opties zijn, wat u kunt besparen en zij kunnen u helpen met het aanvragen van de energiepremie.

Heeft u geen schade, maar wilt u wel subsidie ontvangen? Dat is nog mogelijk!
U heeft namelijk na het indienen van de aanvraag nog 4 weken de tijd om de offerte toe te sturen. Vraag de subsidie deze maand nog aan en neem tevens snel contact met ons op. Wij garanderen een afspraak in januari, zodat u in januari ook de offerte heeft en deze op tijd kunt indienen. Heeft u lichte schade, dan kunt u uw aanvraag nog in januari indienen.

Wilt u een adviesgesprek bij u thuis? Neemt u dan contact op via 033 – 20 30 262 of advies@regioisolatie.nl.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.