✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Energiebespaarlening? Nooit van gehoord!

Energiebespaarlening isolatieDe energiebespaarlening, wie kent het niet? Weinig mensen, zo blijkt. Van de 300 miljoen euro die het Energiebespaarfonds beschikbaar heeft, is vier maanden na de start nog maar 2,4 miljoen euro uitgekeerd. Organisaties die energiebesparende maatregelen financieren, zijn onbekend bij het gros van de bevolking.

Isolatieleningen

Uit het Nationaal Energiebespaarfonds worden goedkope leningen verstrekt. Huiseigenaren kunnen een lening aanvragen voor het nemen van energiebesparende maatregelen in hun woning. Het is jammer dat weinig mensen op de hoogte zijn van de financiële mogelijkheden omtrent isolatie, omdat dit soort regelingen isoleren nog aantrekkelijker maakt!

Burenkorting op isolatie

Acties die wel meer in het oog springen, zijn de zogenaamde isolatiecollectieven of burenacties. Hierbij dienen meerdere mensen uit dezelfde straat/wijk/plaats een isolatieaanvraag in, waardoor zij kunnen profiteren van een collectieve korting omdat wij efficiënter kunnen werken.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.