✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Energie bewust, thuis besparen

5 gemeenten in Midden- en West-Brabant (Bergen op Zoom, Werkendam, Roosendaal, Woensdrecht en Moerdijk) hebben de publiekscampagne ‘Energie bewust, thuis besparen’ opgezet. Hiermee willen de gemeenten bewustzijn bij de bewoners creëren over thuis eenvoudig energie besparen.

Energie besparen is gemakkelijk!

De centrale boodschap van ‘Energie bewust, thuis besparen’ is dat iedereen gemakkelijk thuis energie kan besparen. Thuis bewust omgaan met energie wordt dan ook als eerste stap van de verandering gezien. Energiebesparing zorgt voor een lagere rekening en is beter voor het milieu.

Isolatie is de meest efficiënte stap voor het besparen van energie. De energierekening gaat omlaag en u zult merken dat het comfort in uw woning direct toeneemt. Meer informatie over isolatie? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of maak direct een afspraak met de regionale isolatieadviseur!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.