✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Duurzaam Gorinchem!

De gemeente Gorinchem gaat voor duurzaamheid en vraagt actief aandacht hiervoor aan haar bewoners. Ze zet zich in om bewustwording en energiebesparing bij bewoners, bedrijven en instellingen te stimuleren. Isolatie is een logische eerste stap voor het verlagen van het energieverbruik in gemeente Gorinchem.

Trias Energetica

Om woningen energie-efficiënter te maken is het logisch te werken volgens de Trias Energetica. Dit is een strategie om een zo duurzaam mogelijke energievoorziening in de gebouwde omgeving te bereiken. Volgens dit plan moet het energieverbruik eerst zoveel mogelijk beperkt worden om vervolgens pas te kijken naar de inzet van duurzame energiebronnen. Simpele bouwkundige aanpassingen, zoals isolatie, zorgen voor een snelle daling van het energieverbruik. De beste energie is immers bespaarde energie!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatie in uw woning in of rondom Gorinchem? Neem dan contact met ons op per e-mail (info@regioisolatie.nl) of telefonisch (030 – 20 80 441).

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.