✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Woning isoleren Ede

Woont u in Ede en overweegt u uw woning te isoleren? U bent er dan ongetwijfeld in geïnteresseerd uw energieverbruik omlaag te brengen. Met isolatie kunt u dit gemakkelijk doen en tegen een investering die lager is dan u waarschijnlijk denkt. Vooral nu u subsidie in gemeente Ede kunt ontvangen voor het doorvoeren van isolerende maatregelen!

Ede subsidie isolatie isoleren

Isoleren is een logische stap om te zetten wanneer het om het verduurzamen van uw woning gaat. Het energieverbruik gaat direct omlaag en daarnaast gaat uw wooncomfort flink omhoog. Met isolatie profiteert u veel in de winter, maar juist ook in de zomer is isoleren heel interessant. In uw woning wordt het na isoleren namelijk veel koeler en dat is erg prettig op dagen wanneer het over de 30 graden is. Dus kies nu voor isoleren in Ede!

Nieuws uit Ede

Subsidie isolatie in gemeente Ede

In gemeente Ede kon subsidie aangevraagd worden voor woningisolatie. Het doel van de regeling
is het stimuleren van isolatiemaatregelen aan uw woning, omdat dit bijdraagt aan verlaging van de energiekosten en verbetering van uw wooncomfort. Het is nu helaas niet meer mogelijk om subsidie aan te vragen voor energiebesparende maatregelen in particuliere woningen. Het subsidiepotje voor 2016 is leeg. In totaal was er € 100.000 beschikbaar. Aanvragen zijn beoordeeld in volgorde van binnenkomst.

Vraag advies aan in Ede

Wilt u een adviesgesprek aanvragen en meer weten over de subsidie? Dat kan door ons te bellen, mailen of uw gegevens hieronder achter te laten. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis in Ede in te plannen.

Nu al vragen over de subsidie?
Bel ons dan gerust op ons advies telefoonnummer: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.