✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Duurzaam leven? Bereken wat het oplevert!

Maatregelen zoals woningisolatie, korter douchen en minder vlees eten dragen allemaal bij aan een beter milieu. Het is echter moeilijk om te berekenen wat dit precies oplevert. In het kader van de dag van de duurzaamheid vrijdag 9 oktober en de VN-klimaattop in Parijs, heeft Milieu Centraal in kaart gebracht wat die veranderingen in levensstijl opleveren, gemeten in CO2-uitstoot.

Milieu Centraal heeft de site Klimaatklappers gelanceerd. Via dit platform kun je berekenen wat elke besparing oplevert en welke maatregelen het meest bijdragen aan een groen milieu. Op de site is bijvoorbeeld te zien dat vloerisolatie een besparing oplevert van 600 kg CO2 oplevert, dakisolatie 1400 kg CO2 en spouwmuurisolatie maar liefst 1600 kg CO2.

Spouwmuurisolatie is de meest efficiënte isolatiemaatregel, maar in combinatie met andere maatregelen ben je nog duurzamer bezig! Advies over welke maatregelen in jouw woning mogelijk zijn en wat het je bespaart in geld? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Meer weten over het verduurzamen van je woning?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.