Kruipruimte-isolatie Drowa chips

Snel een warme en droge vloer!

Veel personen die al lang in een (oude) woning wonen hebben te maken met een vochtige kruipruimte. De gevolgen hiervan kunnen erg vervelend zijn. Denk o.a. aan een koude vloer en schimmelvorming. De beste oplossing om deze problemen tegen te gaan is het isoleren van uw kruipruimte. Met Drowa Isolatiechips kiest u voor een toepassing met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die eenvoudig en snel te installeren is!

Voordelen van Kruipruimte-isolatie met Drowa chips

  • Vochtbestendig

  • 100% recyclebaar

  • Constante isolatiewaarde voor de gehele levensduur van de woning

  • Vloer blijft droog

  • Kruipruimte blijft goed toegankelijk

 

Vraag hier een adviesgesprek aan!

Benieuwd naar het plaatsen van Drowa of andere isolatiemogelijkheden voor uw kruipruimte? Vraag nu een vrijblijvend advies aan of vraag een offerte aan voor een directe prijsschatting.

Weg met vocht in de kruipruimte

 

Een vochtige kruipruimte kan voor veel problemen zorgen, zoals schimmelvorming in uw woning en een erg koude vloer. Bodemisolatie lost dit op. Geen last meer van optrekkend vocht!

Comfortabel en energiezuinig wonen

Doordat Drowa de woning droger maakt, hoeft de cv-ketel minder hard te werken. Droge lucht is namelijk veel sneller op te warmen dan vochtige lucht en houdt deze warmte ook langer vast. Ook is het binnenklimaat gezonder. Drowa zorgt er kortom voor dat u energie bespaart en comfortabeler woont.

Drowa chips

De Drowa isolatiechips zijn van hoge kwaliteit. Drowa zorgt voor een droge kruipruimte en een minder koude vloer. Omdat de chips kunnen drijven, zijn ze ook inzetbaar wanneer er regelmatig water in de kruipruimte staat. De onderzijde van de vloer blijft altijd droog. De chips zijn gemakkelijk te verplaatsen vanwege het lichte gewicht; leidingen bijvoorbeeld blijven goed bereikbaar.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ0,061 W/mK

Warmteweerstandwaarde Rbf (bij 30 cm isolatiedikte)3,74 m2.K/W

Beoordelingsrichtlijn InsulaBRL IC-121