✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Woning isoleren in Diemen

Bent u van plan uw woning in Diemen te isoleren? Isolatie is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw woning en verdient zich sneller terug dan de meeste duurzaamheidsoplossingen. Vanwege de hoge rendementen die er te behalen zijn, is isoleren nu zelfs slimmer dan uw spaargeld op een spaarrekening zetten. Met een lage investering bereikt u met het isolatie direct een lagere energierekening en een hoger wooncomfort.

Om de isolatiemogelijkheden bij u thuis in Diemen te onderzoeken, kunt u het best een adviesgesprek aanvragen. Onze isolatieadviseur komt dan bij u langs om u een optimaal advies te geven. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en hoeveel het gaat kosten.

Nieuws uit Diemen

Samen isolatie inkopen via Winst uit je Woning

DSCF3827Winst uit je Woning organiseert gezamenlijke inkoopacties in diverse Nederlandse gemeenten. Het doel van de actie is om isoleren aantrekkelijk, veilig en eenvoudig te maken. Door schaalgrootte en efficiëntie ontstaat een prijsvoordeel voor woningeigenaren. Zo ook in Diemen, waar RegioIsolatie veel woningen van vloerisolatie gaat voorzien. Mevrouw Mallens is één van de eerste in de nieuwe reeks uitvoeringswerkzaamheden van Winst uit je Woning.

Duurzaam Dorp Diemen

DDD is een groeiende groep van Diemenaren die werken aan bewustwording rond onderwerpen als energiebesparing, duurzame energie en CO2-reductie. Met grote en kleine lokale initiatieven willen zij ertoe bijdragen dat de gemeenschap duurzamer en onafhankelijker van fossiele grondstoffen wordt. Er worden diverse evenementen georganiseerd door deze vereniging.
Diemen isolatie woning

Vraag advies aan in Diemen

Laat hier uw gegevens achter en vraag een adviesgesprek aan met de regionale isolatieadviseur. Hij kan u informeren over alle isolatiemogelijkheden voor uw woning en de subsidievoorwaarden.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.