✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

De Week van de Energierekening

Week van de EnergierekeningHet is de Week van de Energierekening! Deze week staat in het teken van energiebesparing. Het is opgestart om consumenten te motiveren energie te besparen en meer grip te krijgen op hun energierekening. Op die manier krijgt energiebesparing een extra impuls.

Deze mooie week biedt vele acties om energie besparen gemakkelijker te maken en er direct mee aan de slag te gaan. Daarnaast is de kreet ‘Help mij omlaag’ in het leven geroepen. Hiermee krijgen consumenten tips om de energierekening te verlagen.

Een goede stap richting energie besparen is het isoleren van uw woning. Dit verlaagt de stookkosten namelijk aanzienlijk. In veel oudere woningen is nog geen gevel- en vloerisolatie aangebracht. Dit zorgt regelmatig voor vochtproblemen, koudebruggen en een onnodige hoge rekening.

Benieuwd naar de isolatiemogelijkheden in uw woning? Vraag een adviesgesprek aan!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.