✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Advies voor woningisolatie in De Bilt

Woont u in De Bilt en bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Dan kunt u het best onze regionale adviseur Henk Sikma uitnodigen. Hij komt bij u thuis langs om u een optimaal advies te geven. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en hoeveel het gaat kosten. Isolatie is een efficiënte maatregel die zich snel terugverdient.

Nieuws uit De Bilt

Duurzame Huizen Route in De Bilt

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw huis en comfortabeler wonen? Op zaterdag 7 en 14 november vindt de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Op deze dagen delen woningbezitters in heel Nederland hun kennis over en ervaring met het treffen van energiebesparende maatregelen. U kunt binnenkijken bij een aantal eigenaren van duurzame woningen in De Bilt en omgeving (Bilthoven, Zeist) en al uw vragen aan de woningeigenaren stellen. Zo hoort u ervaringen uit de eerste hand.

Vraag advies aan in De Bilt

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met de regionale isolatieadviseur.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.