Dakisolatie

In woningen zonder dakisolatie is goed te merken dat warmte snel wegtrekt. Omdat warmte altijd naar boven gaat, treedt er met een ongeïsoleerd dak onnodig veel warmteverlies op. Door het dak van uw woning te isoleren, gaat u warmteverlies in de winter tegen en voorkomt u tevens hete zolderruimtes in de zomer. Dit betekent een hoger wooncomfort en een stuk lagere energierekening/gasrekening!

Direct advies aanvragen? Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op voor een

adviesgesprek.

Isoleren tijdens de Corona uitbraakwij volgen momenteel een COVID19 veilige werkwijze om ons werk op een veilige manier voort te zetten. Al onze adviesgesprekken vinden daarom op afspraak plaats via telefoon.

De voordelen van dakisolatie

 

 

Wilt u alle voordelen van dakisolatie voor uw woning ontdekken? U kunt bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Of download onderaan de pagina meer informatie over dak isolatie. Liever bellen? Bel gerust en wij vertellen u graag meer.

Opbrengsten van dakisolatie: besparen met dakisolatie

Hoeveel u kunt besparen met dakisolatie, hangt ten eerste af van welk onderdeel van het dak geïsoleerd gaat worden: de buitenzijde van het dak, de binnenzijde van het dak of de zoldervloer. Voor een gemiddelde woning is de besparing per situatie (ongeveer) als volgt:

Isolatie

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder

Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder

Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder

Isoleren plat dak

         *Cijfers van MilieuCentraal

 

 

Dakisolatie kosten: wat kost dakisolatie eigenlijk?

 

Net als bij de opbrengst, hangen ook de kosten van dakisolatie af van uw woning. De kosten voor dakisolatie zijn gebaseerd op de materiaalkeuze, de aangebrachte dikte, de hoeveelheid m2 die geïsoleerd moet worden en de stand van het dak (schuin of plat). Daarnaast speelt bij de kosten ook mee of u een verwarmde of onverwarmde zolder heeft. Om precies te weten wat de opbrengsten en kosten zijn van dakisolatie, raden wij u aan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze adviseurs aan te vragen. Hij kan u thuis alles vertellen over deze vorm van isoleren en u kunt al uw vragen bij hem kwijt! Desgewenst kan hij ook een offerte op maat voor u opstellen.

Dakisolatie materiaal kiezen: welke dakisolatie materialen zijn er?

Het is erg belangrijk een materiaal te kiezen dat past bij uw woonwensen, budget en woonsituatie. Daarom adviseren wij u graag vrijblijvend over de verschillende materialen die hiervoor beschikbaar zijn. Onze ervaren adviseurs zijn daarin eerlijk en realistisch en helpen u te kiezen voor een materiaal dat bij uw wensen past. Hieronder ziet u over welke materialen voor dakisolatie wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie:

✔ Dakisolatie Isofekt®Premium Green
✔ Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame wol
✔ Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Plat dak isolatie

Plat dak isolatie vergt een andere manier van isoleren dan isolatie bij een hellend dak. Heeft u een plat dak en wilt u meer weten over de isolatie hiervan? Bekijk hier onze pagina ‘Plat dak isolatie’

Vrijblijvend dakisolatie advies aanvragen

Het beste advies voor dakisolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. En uiteraard denken we ook graag met u mee over andere mogelijkheden om energie te besparen en/of uw wooncomfort te verbeteren. Wilt u eerst meer informatie over dakisolatie ontvangen? Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of om een adviesgesprek in te plannen! Daarnaast kunt u één van onze informatie-sheets downloaden.

Het isoleren van uw dak levert onder andere deze voordelen op:

✔ Lagere energierekening

✔ Verhoogd wooncomfort

✔ Milieubewust wonen

✔ Hogere woningwaarde

Besparing*

€ 650,- & 1.000 m3 gas

€ 400,- & 650 m3 gas

€ 400,- & 650 m3 gas

€ 550,- & 850 m3 gas

Dakisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend dakisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in